Høykvalitets dobbel-glidelås nederste polyesterdukskodeksel

Høykvalitets dobbel-glidelås nederste polyesterdukskodeksel

Er en profesjonell produksjon av skobutikkmaskin og en rekke plastprodukter. Ikke-vevde produkter. Hjem tekstiler daglige nødvendigheter behandling, eksport-orientert sole proprietorship.We er høyverdig dobbel anti-glidebunnen polyester klut sko dekke Kina leverandør. Vi har vært i high-grade dobbel anti-slip bunn polyester klut sko dekning 12 år gammel, oppnådd en rekke teknologi patenter. Vi leverer også konsert PE regnfrakk.
Chat nå

Produktdetaljer

Produktnavn: Høykvalitets dobbeltsjikt glidelåst bunn polyesterdukskodeksel

Merke: Li Deming

Materiale: nylonduk

Farge: Kan tilpasses

Stil: glidende

Opprinnelsessted: Shenzhen

Utførelse: manuell

Gjeldende personer: voksne

Gjeldende steder: innendørs

Merk: Denne skostrekk har bare en liten mengde lager for tiden. Hvis du har mange venner, ta kontakt med kundeservice på nettet, takk!


Ofte stilte spørsmål: Liten, høyverdig, dobbeltglatt bunnen av polyesterduksko, som gjenspeiler forskjellig lykke

"Det er ikke praktisk for deg å ta av støvlene dine. Sett en high-end dobbelglass bunn i polyesterduksko!" Dette er en nylig rapport til landsbyen Sula Palace i Dada Mutu Village, Yining City. · Aisha sa til journalister.

Etter å ha mottatt den lyseblå høyverdige dobbeltslipte bunnen av polyesterduksko, er reporterens hjerte fullt av følelser: denne tingen som kan ses i byen, men nå går inn i bondehuset, reflekterer forbedringen av livskvaliteten av Yining bønder.

Den gule veggen, det røde taket, to-etasjesbygningen og druepromenaden er det første inntrykket av familien Tishhan Aisha. Innendørsstudiet, soverom, kjøkken og bad er rene og moderne, med en moderne atmosfære og flotte nasjonale egenskaper. "De seks husene er fem cent, og de koster 100.000 yuan, ikke sant?" Tou Tihan Aisha sa i sin tilfredshetstone.

Toho Tish Aisha, som flyttet inn i det nye hjemmet i oktober i fjor, er en av mer enn 540 landsbyboere resettled i første fase av prosjektet av Sula Palace Village. Det er også en av mottakerne av prosjektet om bolig og berikelse av folket i Nanjing, Jiangsu. Døråpningen, kulturmuren og druepromenaden kan ses overalt rundt sitt nye hjem. Chen Xiaofei, assisterende direktør i Yining City Construction Bureau og hjelpekadre, fortalte reportere at utformingen og planleggingen av prosjektet til Fumin Palace i Lower Sula Palace Village ikke bare refererte til den eksisterende opplevelsen av bygging av nye landområder på fastlandet , men også integrert de rike elementene i Jiangnan i planen. . Etter ferdigstillelsen av prosjektet er den nedre Sula Palace Village hjem for folket og folket, og stilen og det dype vennskapet mellom Nanjing og Yining er overalt.


Forespørsel