Høyverdig tolags Non-slip bunn sko dekke

Høyverdig tolags Non-slip bunn sko dekke

I henhold til kravene til kunder, kan vi utføre produktdesign og eksempel behandling. Velkommen til å besøke og forhandle! Og for å opprettholde prinsippet om gjensidig nytte, fabrikken ansatte vil gjerne hjelpe deg! Vi høyverdig tolags non-slip bunn sko dekke Kina leverandør. Vi har vært i høyverdig tolags non-slip bunn sko dekke 12 år oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi er også levere konsert PE regnfrakk.

Produktdetaljer

Produktnavn: Sklisikre klut sko dekke

Merke: Li Deming

Materiale: Polyester

Opphavsland: Shenzhen

farge: blå

størrelse: én størrelse

Utskrivbar logo: Ja

Boksen antall: 200 par

Gjeldende folk: unisex

Gjeldende steder: innendørs, støvtett steder, etc.


Spesialiserer seg på produksjon av disponibel regnfrakker og plast og ikke-vevd, PE regnfrakker, PVC regnfrakker, EVA, PEVA og andre regnfrakker, en rekke stiler, forskjellige farger. Produktene eksporteres til Japan og Øst-Europa, Nord-Amerika og andre land, kan prøve produksjon, utskrift og andre krav. Fabrikken direkte salg, egenproduserte og solgt


FAQ:MS. Wangyin gikk tauet på høyden og ble sjokkert av alle? Netizen: Sko dekke er også spill!


Nylig er en ung dame med en vibrerende stemmen så irritert på grunn av "høytliggende rope" brannen. Mine tårer falt når jeg visste sannheten. Faktisk er går på vanlige bakken øyeblikket å teste skuespill. Bakken er en 3D tredimensjonale maleri, slik vi så på det som en bløff, og det var virkelig en kald svette. Men folk rundt meg er veldig rolig, og solgt ut denne unge damen.

Det er også noen skarp-eyed nettbrukere som så skoen dekker slitt på jentene feet, hva? Vil du ha en sko dekke når du ta tau? Dette er faktisk en attraksjon. 3D malerier inne har oppnådd effekten av realisme. Folk kan ta bilder her og sjarm i 3D maleri. Jeg må si at denne damen skuespill er veldig bra, hånden er åpen, følelsen av fly, men effekten av dette maleriet på toppen er fortsatt veldig bra, dvs tur, kan du se refleksjon, fordi dette er glassgulvet. hva!!! Mange nettbrukere sier at dette er publikums IQ på gulvet, haha.


Hot Tags: høyverdig tolags non-slip bunn sko dekke, Kina, produsenter, leverandører, fabrikken, engros, tilpasset

Forespørsel

You Might Also Like