Høyverdig, dobbel glidende bunnfløyelskodeksel

Høyverdig, dobbel glidende bunnfløyelskodeksel

Vi utfører strenge kvalitetskontroll på alle aspekter av produksjonsprosessen til skodeksemaskinen og etablerer et perfekt ettersalgs service system.Vi er høyverdig dobbel sklisikret bunnfløylsko skinnkledning leverandør. Vi har vært i høyverdig dobbel glidende bunnfløyelskodekke 12 år gammel, oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi leverer også konsert PE regnfrakk.
Chat nå

Produktdetaljer

Produktnavn: Høykvalitets dobbeltsjikt, glidende bunnfløyelssko

Merke: Li Deming

Materiale: flannel

størrelse: en størrelse

Opprinnelsessted: Shenzhen

Farge: Svart

Broderte logo: kan

Behandler tilpasning: kan


Ofte stilte spørsmål: Høyverdig, dobbelglidende bunnfløyelssko dekker dekorasjonstips


Et høyverdig dobbeltslippbart fløyelssko er ikke attraktivt, og det avhenger ofte av fasadens utforming. Skoene er ikke attraktive på grunn av den høykvalitets dobbeltslette fløyelskodekselet, displayskapet og belysningen har viss kunnskap;

En high-end dobbel glidelås fløyelsko deksel ønsker å skille seg ut i samme bransje, det er nødvendig å lære om high-end dobbel anti-slip fløyel sko dekke dekorasjon kunnskap. Av denne grunn har Xiaobian ført til butikkene en high-end dobbelglidebeskyttet fløyelskodeksel. Hvordan dekorere de mest attraktive kundene?

Først, skiltet

Skiltet er et billboard som gjenspeiler bildet av butikken. Det er et billboard som fremhever driften av butikken og butikkens kultur. Vær oppmerksom på fargevariasjonen, designen skal være enkel og unik, og generelt sikte på å tiltrekke oppmerksomhet med den mørke kroppen som hovedkroppen.

Gode skilt, personlige butikknavn og ryddige vinduer er ofte mer representative for egenskapene til en butikk.

For det andre, butikkvinduet

Den høykvalitets dobbeltslippe fløyelskodekselvinduet design krever pent og lyst, og skoene med individualitet og iøynefallende funksjoner er best plassert med et glasspynt, utsmykket med noen planter og blomster, som viser vitalitet og eleganse.

Tredje, den høykvalitets dobbelte anti-glidebunnen fløyelssko deksel plass layout

Hyllen er plassert for å forlate gangplassen, som er delt inn i en hovedkanal og en sekundær kanal. Bredden på hovedkanalen skal ikke være mindre enn 120 cm, og bredden på sekundærkanalen skal ikke være mindre enn 80 cm. Bildebakgrunnskortet er på hovedinngangen eller hovedkanalen til kjøpet.

For det fjerde bør den høykvalitets dobbelte anti-glidebunnen fløyelskodekorasjonens farge være forenet

Skoene skal harmonisk blandes med dekorasjonsfargen, slik at du kan se hovedfargen på butikken din på et øyeblikk;

Men foreningen nevnt her er ikke å gjøre kvinners sko og dekorasjonsfargen nøyaktig den samme, noe som gjør at butikken ser veldig monotont ut, og bør gjøre den lokale kontrast og adlyde hele.

Fem, lys og speil dekorasjon

High-end dobbelglide fløyelssko deksler er uadskillelige fra belysningsdesignet. Dekorasjonen er vanligvis utstyrt med spotlights eller spotlights, og midten er utstyrt med energisparende lamper med ekvivalent effekt.


Sjette, plassering av sko

Det grunnleggende prinsippet er at stilene er like og prisene er tett sammen. Prisen på stilen er tydelig på et øyeblikk;

Du kan ta noen regler, du kan sette den på siden, hælen er greit, du kan sette hælen til kunden, bunnplaten kan være med forsiden ned, etc.

Kort sagt, kjennetegnene til en del av en sko, la den fullt ut vise, fargen er også forskjøvet, så vidt mulig ikke sette den samme fargen sammen, vil avstanden virke mer fargerik.


Forespørsel