High-grade glidende bunndeksel på skinndekselet

High-grade glidende bunndeksel på skinndekselet

Vår fabrikk har blitt støttet av våre kunder i mange år, og har akkumulert rik produksjon og markedserfaring i skodeksler og plastprodukter (dusjkåper), hjemmekosiler og daglige nødvendigheter og ikke-vevde produkter. Vi er høyverdige ikke- slip bunndeksel skoen deksel Kina leverandør. Vi har vært i high-grade sklisikring på bunndekselet 12 år, oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi leverer også konsert PE regnfrakk.

Produktdetaljer


Produktnavn: Sklisikring av glidende klut

Merke: Li Deming

Materiale: Polyester

Opprinnelsessted: Shenzhen

farge: blå

størrelse: en størrelse

Utskriftslogg: Ja

Boks antall: 200 par

Gjeldende personer: unisex

Gjeldende steder: innendørs, støvbestandige steder etc.

Spesialisert på produksjon av engangs regnfrakker og plast og ikke-vevde produkter, PE regnfrakker, PVC regnfrakker, EVA, PEVA og andre regnfrakker, en rekke stilarter, diverse farger. Produkter som eksporteres til Japan og Øst-Europa, Nord-Amerika og andre land, kan være prøveproduksjon, utskrift og andre krav. Fabrikk direkte salg, selv produsert og solgt.
FAQ: Senere besøkte Lu Yu det gamle herskapshuset i Lao Zhou. Lao Zhou viste sin luksus private teater til Lu Yu. Selv om det fortsatt blir distribuert, viser det profesjonelt og luksuriøst. Imidlertid er de fleste netizens fortsatt dypt tiltrukket av det samme, det vil si den avanserte skodeksemaskinen ved inngangen til det gamle Zhou Hao Mansion. Denne skoomslagsmaskinen kan bli mykgjort i henhold til gjestens fot. Det er anslått at den gamle uken også er full. Et rot. Den såkalte eksponeringen er inngangen, frisk og spredt. Hjemmekino er ikke bedre, brukerens oppfatning kan ikke løses fullt ut i live-sendemiljøet, og den lille automatiske plastskodeksemaskinen har gjort de fleste netizens uttrykk for sitt sjokk og aldri sett det.

Fra live-sendingen av "Lu Yu You" hadde Lu Yu og Lao Zhou et formelt intervju i gresskarhuset ved 360-hovedkvarteret. Dette intervjuet ble ikke sendt live. Disse tørkevarene vil være i det siste utgaven av "Lu Yu You". Lansert i den offisielle versjonen, men en kort fem-timers live-kringkastelse, la nettoperatører legge merke til den gamle uken fra et annet perspektiv, ta hensyn til arbeidet og livet til den gamle uken, og finn den mest virkelige siden av den gamle uken.


Hot Tags: høy grad sklisikre bunndeksel skostrekk, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, engros, tilpasset

Forespørsel

You Might Also Like