High-grade Non-slip Denim Shoe Cover

High-grade Non-slip Denim Shoe Cover

Samtidig, i henhold til kravene til kunder, produktdesign og prøvebehandling, er du velkommen til å besøke og forhandle! Vi er høykvalitets sklisikret skinndekselsproduksjon fra Kina. Vi har viet oss til høyverdig glidende denimskodekke i 12 år, og våre markeder er spredt over det meste av Europa og Amerika. Vi leverer også Ryggsekk regnjakke og Bike regnjakke.
Chat nå

Produktdetaljer

Produktmerke: Li Deming

Produktnummer: LDM-568

Produktmateriale: Camouflage denim

Produktets opprinnelse: Shenzhen

Produktspesifikasjoner: 31 * 20cm

Produkt stil: mote

Produktemballasje: bagged

Enten det kan tilpasses: du kan

Enten å legge til logo: kan

Spesialisert på produksjon av engangs regnfrakker og plast og ikke-vevde produkter, PE regnfrakker, PVC regnfrakker, EVA, PEVA og andre regnfrakker, en rekke stilarter, diverse farger. Produkter som eksporteres til Japan og Øst-Europa, Nord-Amerika og andre land, kan være prøveproduksjon, utskrift og andre krav. Fabrikk direkte salg, selv produsert og solgt.

Samtidig, i henhold til kravene til kunder, produktdesign og prøvebehandling, er du velkommen til å besøke og forhandle! Og for å opprettholde prinsippet om gjensidig nytte, vil vår fabrikkpersonell gjerne hjelpe deg!

FAQ: Sino-British Street History Museum, tidligere Sino-British Street Historical Memorial Hall, ligger på No. 9 Inner Ring Road, Shatoujiao Town, Yantian District, Shenzhen. Det er et tematisk lokalhistorisk museum som er investert av Yantian District Government of Shenzhen, mai 1999. Det ble ferdigstillet og åpnet den 1. Det totale gulvområdet i utstillingsbygningen er 1.688 kvadratmeter, som er en omfattende rekord og gjenspeiler 100 års veksling av Zhongying Street.

Zhongying Street ligger i Shatoujiao. Shatoujiao er territoriet til den opprinnelige Xin'an County. Det støttes av Wutong Mountain og sør for Dapeng Bay. Det er et land med lang historie, vakker og rik og levende. Den blander gammel sivilisasjon med moderne kultur. I ett er det et naturlig og kulturelt miljø som er unikt i utviklingen av turismeøkonomi og kultur. Zhongying Street var opprinnelig en gjørmete elv kjent som Diaoyu. På grunn av den økonomiske utviklingen utviklet den seg gradvis til en velstående grensehandelsgata som nyter omdømmet til "shoppingparadis". Selv om det bare er 250 meter langt, er det bare 3 4 meter, dets historiske forandringer er uttrykket for Kinas moderne og moderne historie. Grensstolpen til kinesisk-britisk gate er ikke bare et historisk vitnesbyrd om Kinas fattigdom og tilbakevending, forfallet av Qing-dynastiet og den brutale aggresjonen til britisk imperialisme, men også det historiske vitnesbyrdet om reform og åpning og retur av Hong Kong til morslandet og Kinas velstand og velstand. Den spesielle historiske bakgrunnen og kulturlandskapet Zhongying Streets "One Street, Two Systems" er ikke bare unikt i Kina, men også sjeldent i verden.

Den øverste etasjen er observasjon dekk, som tilbyr et fugleperspektiv av naturen i Dapeng Bay og Hong Kong New Territories. Det er mer enn 400 stykker av moderne og historiske relikvier, folkeminner og mer enn tusen dyrebare historiske fotografier i museet. Samlingen av moderne og moderne kulturminner er den mest karakteristiske.

Museet har også gjort noen forsøk på å vise ytelsesteknikker. For eksempel reproduserer utstillingsutstillingen velstand og fredelig marked Donghe Market i slutten av Qing-dynastiet. Skalaen omfatter mer enn 40 hus, mer enn 200 personer i markedet, og mer enn 1000 gjenstander av ulike rekvisitter, noe som virkelig reflekterer lokalbefolkningens tradisjonelle landbruk. Prosessen med økonomisk utvikling mot råvareøkonomien. Den panoramiske sandbordet i Hong Kong, Kowloon, New Territories og Sha Tau Kok, som er produsert ved hjelp av moderne elektroniske midler, gjengir levende kriminelle handlinger fra britiske kolonialister som deler kinesisk territorium. I tillegg viste utstillingen et nytt utseende av den blomstrende kinesisk-britiske gaten fra aspekter av reform og åpning, åndelig sivilisasjonskonstruksjon og Hongkongs retur til moderlandet.

For å se på Sino-British Street History Museum, er det best å ha på seg en sklisikret klutdeksel. Det er et stort antall besøkende hver dag, kommer inn fra utsiden eller med lite eller ingen smuss eller annet støv. Fordi bare føttene går i sko, vil solene uunngåelig bli flekket med annet støv. Hvis du legger en sklisikring på skoene dine, må du holde gulvet inne i hallen ren. Usynlig reduserer mye unødvendig arbeid. Shenzhen Lide Mingbu skostrekk produsent, prisen er billig og god, kan gjenbrukes.


Forespørsel