High-grade glidende skinndeksler

High-grade glidende skinndeksler

Våre produkter selger godt i oversjøiske markeder og eksporteres til mer enn 50 land, inkludert EU, Nord-Amerika, Sør-Amerika og Asia.We er High-grade glatt fløyel sko dekker Kina leverandør. Vi har vært i High-grade glidende fløyelssko dekker 12 år, oppnådd en rekke teknologi patenter. Vi leverer også konsert PE regnfrakk.
Chat nå

Produktdetaljer


Produktnavn: Høyverdig glidende fløyels skodeksel

Merke: Li Deming

Materiale: flatt flannel

Utførelse: manuell

Gjeldende personer: voksne

Broderte logo: kan

Behandler tilpasning: kan

Funksjoner: Ny farge, kan broderes, broderes, trykt, glidebunn (kan ikke velges ikke brodert, ingen glidebunn) kan rengjøres gjentatte ganger. (LOGO kan tilpasses etter kundens behov) Skostrekket kan tilpasses i henhold til ulike krav til kundene! God slitestyrke, rengjøringen blir ikke tynn, dobbel bunn! God slitestyrke, ikke lett å bli slitt av hælen på sålen, fungere bra! Gjentatt rengjøring forsvinner ikke, kan brukes i 2-3 år.

Størrelse: egnet til 36-44 meter 46 meter eller mer skreddersydd, kan skostørker deles: herreklær. Kvinne Klær. Barneklær tre spesifikasjoner kan også bestå.

Anvendelsesområde: hjem, forretningsenheter, kontor, eiendomsmeglerhus, elektronikkindustri, høyteknologisk, rentrom og så videre.

Farge: svart, kaffe, marine, lilla, grå, hvit, grønn, rød, etc., kan også gjøres i henhold til kundens krav.

Stil: gullfløyel + limpinne bunnsløyfe + limpinne bunn bomullshakeduk + limpinne bunnkulør lerret + limpinne bunn.

Vanlige spørsmål: Sivilisasjonen begynner med foten: Vannmannen kommer med et høyverdig glidende fløyelsskodeksel


"Hei, vannet du vil, er sendt." På ettermiddagen den 17. august så reporteren den 37 år gamle vannforsyningsingeniør Liu Zhengxin i 6. etasje i et samfunn i Xixi New City, Guang'an City. Han tok en bøtte med vann og stod ved døren som banket på døren. Svetten poppet ut fra pannen hans. Liu Zhengxin tørket det med et håndkle på skulderen.


Etter at døren åpnet, ba kunden Liu Zhengxin å gå inn i huset for å bytte sko. Han vinket hånden og sa, "No need." Jeg så ham sette vannet ned og trakk et par høyverdige glidende fløyelssko fra lommen, og licket det forsiktig. Bøtta går inn i huset og bøtta er plassert på dispenseren. Ut av huset tok han skodekselet ned og satte det i lommen. "Så lenge det ikke er dårlig, vil det bli brukt neste gang." Liu Zhengxin fortalte reportere at været er varmt nylig, kundene trenger vann for å være flittig, han må løpe mer enn 10 miles om dagen. Vannforsyningen kommer med en skodeksel, som har blitt en uunnværlig detalj i arbeidet hans.


"Vi kjører over hele byen hver dag, skoene er lette å skitne, føttene er lett å svette, jorden er ikke skitten, skoene er også mer plagsomme og usanitære. Nå bærer jeg en høyverdig glidebryter fløyelskodeksel med meg og gå til kundens hjem. På toppen er det tatt ut, og hastigheten er rask og praktisk for kundene. "Liu Zhengxin sa at etableringen av siviliserte byer nå blir fremmet overalt. Som en vannmann , er det nødvendig å være oppmerksom på detaljene i disse sivilisasjonene.


Forespørsel