Høyverdig enkeltlags-Non-slip bunn Denim sko dekke

Høyverdig enkeltlags-Non-slip bunn Denim sko dekke

Vi er høyverdig enkeltlags-non-slip bunn denim sko dekke produksjon fra Kina. Vi har viet oss til høyverdig enkeltlags-non-slip bunn denim sko dekke i 12 år, og våre markeder er spredt over det meste av Europa og Amerika. Vi leverer også ryggsekk regnfrakk og sykkel regnfrakk.
Chat nå

Produktdetaljer

Produktbeskrivelse

Høyverdig enkeltlags-Non-slip bunn Denim sko dekke er et nytt produkt av vårt selskap. Den bruker kamuflasje denim materiale, som legger til nye funksjoner slitesterke og sklisikkert. Denne typen dekker er lettere og mer praktisk enn regn gummi sko. I regn og snø været, trenger du ikke å endre skoen, våre produkter kan oppnå vanntett, gjørme-bevis og protectection formål. Det ikke deformere, faller ut eller slip når slitt over. Slitesterk enn engangsbatterier, det er resirkulerbar, biologisk nedbrytbart og gjenbrukbare. Samtidig er det lett å bære og rengjøring.


Funksjoner

Lett å bære og rengjøring

Slitesterk og gjenbrukbare

Grønt mønster gjør det svært fasjonable

Det kan beskytte deg sklir


Grunnleggende spesifikasjon

Merke: Li Deming

Varenummer: LDM-568

Materiale: kamuflasje denim

Opphavsland: Shenzhen

Produktspesifikasjoner: 31 * 20cm

Produktet stil: mote

Emballasjen: bagged

Om det kan tilpasses: du kan

Om å legge logoen: kan


外贸站.jpg


FAQ: Cuibaolou Celadon museet ligger i nr. 2095, Baoan Sør Road, Luohu District, Shenzhen. Det er det første private museet i Shenzhen og første private patriotisme utdanning base. Det er bare tematiske museet i verden som systematisk samler, viser og studier gamle kinesiske celadon. Det er også det første private celadon museet med det største antallet celadon hjemme og i utlandet, det største antallet celadon utstilt i Kina, kategorien mest komplette og mest komplette system. Privat museum, en av de ti folk museene i Kina.

Celadon har en sammensettingsområdet på over 2000 kvadratmeter, som messehallen dekker et område på 560 kvadratmeter. Prøven takknemlighet Hall er 560 kvadratmeter. Museet systemet har samlet mer enn 1000 stykker av typiske celadon gjenstander fra Shang og Zhou-dynastiene Yuan, Ming og Qing dynastiene i de siste 3000 år, og mer enn 2000 porselen stykker i ulike berømte ovn, som spenner over mer enn 20 dynastier og varer mer enn 3500 år. For å lette besøket, er utstillingen ordnet etter fire periodene i celadon's første periode, utviklingsperioden, toppen perioden og nedgang periode. Det viser fullt stil og utvikling av gamle kinesiske celadon, noe som er praktisk for publikum å forstå utviklingen av kinesiske celadon og historiske og kulturelle skikker. Endre. Siden åpningen i 1998, har Celadon museet fått nesten 100.000 besøkende fra inn og utland og vunnet bred omtale. Det har blitt valgt som en av Kinas øverste ti Folk museer. Den største private museet i Kina, Cuibaolou Celadon museet er også det eneste museet i verden som systematisk samler, viser og studier gamle kinesiske celadon.

Museet er som en luksus palasset til historie, kultur og kunst. Her kan du ta de autentiske eksemplarer av kulturminner, fotografier, poster, kopi, forskning utstillinger og av dekk, glasur, mønstre, etc. Høytidelig og kjedelig atmosfæren gir folk en behagelig kunstneriske glede og en oppslukende følelse av deltakelse.


Paviljongen er delt inn i fire deler: Shang-dynastiet i Han-dynastiet, utviklingsperioden av østlige Han-dynastiet til den nordlige og sørlige dynastier, toppen perioden av Sui og Tang dynastier til Song-dynastiet, og nedgang perioden Yuan-dynastiet.

Delta i Cuibaolou Celadon Museum og sko er best satt på vårt produkt. Dette er respekten for Matsu, og det er også tilbaketrekkingen av selv-dyrking. Hvis du setter en sklisikre klut sko dekke på sko, holde gulvet inne i hallen ren. Usynlig reduserer mye unødvendig arbeid.


Forespørsel