Høyverdig enkeltlags-Non-slip bunn sko dekke

Høyverdig enkeltlags-Non-slip bunn sko dekke

Vår fabrikk har vært støttet av våre kunder i mange år, og akkumulert produksjon og materiell sko dekke maskiner og plastprodukter (dusj kamper), hjemme tekstiler og daglige nødvendigheter behandling av ikke-vevd produkter. Vi er høyverdig enkeltlags-non-slip bunn sko dekke Kina leverandør. Vi har vært i høyverdig enkeltlags-non-slip bunn sko dekke 12 år oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi er også levere konsert PE regnfrakk.
Chat nå

Produktdetaljer

Produktnavn: Sklisikre klut sko dekke

Merke: Li Deming

Materiale: Polyester

Opphavsland: Shenzhen

farge: blå

størrelse: én størrelse

Utskrivbar logo: Ja

Boksen antall: 200 par

Gjeldende folk: unisex

Gjeldende steder: innendørs, støvtett steder, etc.
FAQ: den nye måten å bli rik, Xiaobian fant det for deg. Er det å selge skoovertrekk på denne attraksjonen. Alle kan vite at skoen dekker er å hindre deres sko blir skitten. Hva slags attraksjoner kan de bruke? Faktisk, etter vår gjetning kan brukes, er skoen dekker enten redd for trampe flekker eller flekker er skitne og sko er skitne. OK, la oss ikke Gjett igjen. I dag, vil Xiaobian fortelle deg akkurat der du trenger å kjøpe en sko dekke.

Dette stedet er den røde plass som ble sparket av noen programvare for en tid siden. Selv om han var meget vakker, men bildene og videoene ble brakt til brann, var det flere mennesker på dette sted. Det er Chaka Salt Lake, også kjent som speilet i himmelen. Men en av de mer farlige tingene er at selv rengjøringsmidler har økt her, hovedsakelig fordi de er fortsatt redd for at flere og flere turister vil føre til mer og mer søppel. En av severdighetene i søpla er disse skoovertrekk.

Selv om disse skoovertrekk, forårsaker han litt søppel. Men er dette bedre enn de som ikke betaler oppmerksomhet til hygiene direkte inn Chaka Salt Lake. Opprinnelig var det ingen sko dekke, men noen mennesker funnet forretningsmulighet å begynne å selge sko dekker. Det er forutsatt at små handelsmenn her, folk som selger skoovertrekk tjent 160 000 i to måneder. Så, jeg også funnet en ny måte å bli rik. Jeg vet ikke om du trenger å vite om det. I dag skal vi snakke om det første. Hvis du fortsatt har noe å vite, la oss se deg neste gang.


Forespørsel