Høyverdig enkeltlags glidende nederste polyesterdukskodeksel

Høyverdig enkeltlags glidende nederste polyesterdukskodeksel

Dette er en enkeltbunns glidesko deksel som er relativt lett og behagelig å ha på. Vi er høyverdige enkeltlags glidende bunnen av polyesterduk-sko Vi har vært i high-grade single-layer glidende bunnen polyester klut sko dekning 12 år gammel, oppnådd en rekke teknologi patenter. Vi leverer også konsert PE regnfrakk.
Chat nå

Produktdetaljer

Produktnavn: Høykvalitets enkeltlags glidebunn bunnduk i polyester

Merke: Li Deming

Materiale: nylonduk

Farge: Kan tilpasses

Stil: glidende

Opprinnelsessted: Shenzhen

Utførelse: manuell

Gjeldende personer: voksne

Gjeldende steder: innendørs

Merk: Denne skostrekk har bare en liten mengde lager for tiden. Hvis du har mange venner, ta kontakt med kundeservice på nettet, takk!

FAQ:

O'Neill: Det er så arrogant! Et par høyverdige enkeltlags glidende bunnpudderklipssko i Beijing!

Sende fansen for å signere basketballen, O'Neill har en fot på showet.

Det er riktig, det er O'Neill! I helgene satte NBAs legendariske stjerne "Da Shayu" O'Neill "svømmetur" til Chongqing, satt av en basketballvarmebølge. Den 18. november ble "2013 American Basketball Legendariske Star China Airlines • AVIC My Town Chongqing Station" holdt på Datianwan Gymnasium. Som trener ledet O'Neill den legendariske superstjerne laget ledet av den vakreste punktvakt Williams i NBA historie, og Chongqing Dragon Team. Arrangerte et ypperlig ytelsesspill. Den 19., O'Neill dukket opp i basketball karneval arbeid for å samhandle med fansen.

En hvit T-skjorte, et par gamle høyverdige enkeltlags glidende såler polyestersko på 56 fot foten. Under vaktens vakt slått O'Neill inn i døren og traff seg inn i fansens møte og forårsaket et skrik.

I de to dagene i Chongqing var O'Neills tidsplan veldig stramt. Klokka 2:40 den 18. gikk jeg av flyet. Klokka 4 gikk jeg til AVIC MY TOWN for å selge kjernen basketballbane. Jeg møtte fansen som ventet mye tid. Selv om det var litt tretthet i ansiktet hans, men da han hørte skrikene fra fansen, knuste O'Neill straks knyttneve og energi. "Hallo!" For O'Neill, som kom til Kina 15 ganger, blikket et vanlig populært ord, igjen skrikende fans.

Supporterne møtes på scenen, O'Neill viser kinesisk, for eksempel "Jeg elsker deg", "Takk for spenning" og så videre. Hvis du går til hjembyen, den kinesisktalende O'Neill, hva med Chongqing?

I NBL-liga-epoken sist sesong, hvert hjørne av spillet, er det cheerleaders å sende gaver fra publikum til publikum. Fordi cheerleaders har en litt mindre styrke, har ingen gaver blitt kastet i stativene for en hel sesong, men på fredag endret scenen. O'Neill har stor styrke og kaster ballen til andre etasje, så snart han kaster den. Men fordi høyeste nivå av tribunen var for høy, endret O'Neill situasjonen for å sparke det store sparket og sparket basketballen inn i tribunene. Hver fot er veldig viktig og nøyaktig, slik at fansen på høyeste nivå holder lave priser. Mottatt samme behandling som felt VIP-fans.

"Jeg elsker fansen, fansen er alt i ett stykke, og min kjærlighet til dem er også i kø." Før spillet antydet O'Neill en gang på fansemøtet.


Forespørsel