Høyverdig, enkeltlags, glidende bunnfløyelskodeksel

Høyverdig, enkeltlags, glidende bunnfløyelskodeksel

I dag selges produktene godt i dusinvis av byer i Guangdong, Shanghai, Zhejiang, Fujian, Hunan, Hubei, etc., samt utenlandske markeder som EU og Nord-Amerika, som er godt mottatt av kunder. er høyverdig enkeltlags glidende bunnfløyel skinndeksel china leverandør. Vi har vært i høyverdig enkeltlags glidende bunnfløyelskodekke 12 år gammel, oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi leverer også konsert PE regnfrakk.

Produktdetaljer

Produktnavn: Høyverdig enkeltlags glidende bunnfløyelskodeksel

Merke: Li Deming

Materiale: flannel

størrelse: en størrelse

Opprinnelsessted: Shenzhen

Farge: Svart

Broderte logo: kan

Behandler tilpasning: kan
Vanlige spørsmål: Høyverdige enkeltlags glidende fløyelsskodeksler. Kunder er tapt!

Mange høyverdige enkeltlagse glidende fløyelssko dekker nettopp blitt åpnet

Det er ganske mange kunder som kommer.

Men etter en stund

Få kunder

Dette gjør mange sjefer lurer på

Hva er årsaken til tap av kunder?


Først, kle deg uforstyrret


Klæren til kontorist er noen ganger en grunn som påvirker kundens innkjøpstemperatur, fordi utsmykningen av butikken og slitasje på kontorist er det første inntrykket av kunden, spesielt slitasje og dressing av personen. En dårlig-kledd, ubetinget selger synes å gjøre kundene føler seg mindre profesjonelle og vil ikke ha god service og profesjonalitet.


For det andre, "stekte deigpinner" og flimrende ytelse

Mange kunder hater selgere som er for "stekte deigpinner" og bragging. De snakker ofte som påtegninger, bare profesjonelle kringkastere; kunder vil føle, bare ikke si det, bare møte kunder. A, med forholdsregler på det, ikke være for "stekt deig" og flimrende.

Tredje, de fattige og de rike

Noen selgere ser at kunden kommer inn i døren, da måler vi først kunden, og deretter bestemmer du om å utføre handlekurven og salgsfremmende tilbudet. Husk sannheten at "døren er gjesten", og gjør seriøst arbeidet i resepsjonen. Mange kunder som er interessert i shopping eller svært kjøpekraft er grimme.


For det fjerde, bruk av "butikkansvarlig rabatt metode"

Når mange handleguider selger, bruker de "rabattmetoden for butikkansvarlig" for å tiltrekke seg kunder, men nå vet mange kunder knepet, så effekten er relativt dårlig.

Det er best å alltid svare på spørsmål fra kunder og innvendinger, veilede produktopplevelse og erfaring demonstrasjoner, og bruk ulike salgsteknikker når kundene bekrefter kjøpsintensjoner.

Fem, et spørsmål tre vet ikke

Salgspersonellets produktfaglige nivå og salgsfunksjoner er ikke nok. Selv om de ikke vet det, er det enkelt å gi kundene en følelse av mistillit.

6. For kaldt eller for varmt

Noen kontorist tror at produktene i butikken er dyrere, ignorere kundene som ikke har noen kjøpekraft, og til og med se på kundene med øynene "Kjøper du dem?", Som har en svært dårlig effekt; Det er en slags det motsatte, og drar kundene vekk fra folkene som har vært borte i mange år, skremt kundene å "løpe fort."

Syv, ingen hilser

Når det gjelder opplæring, forteller noen butikker salgspersonalet ikke å være for entusiastisk til å si hallo til kundene, la kundene kjøpe og handle sakte, ikke forstyrre kunder;

Faktisk er det ikke riktig. Entusiastiske hilsener og passende shoppingguider er faglige ferdigheter og grunnleggende høflighet av profesjonelt salgspersonell. Det er også en slags respekt for kundene. La kundene føle seg hjemme. Formålet du vil oppnå.


Hot Tags: high-grade single-layer glidende bunn fløyel sko dekke, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, engros, tilpasset

Forespørsel

You Might Also Like