High-grade Tykt Denim Sko Cover

High-grade Tykt Denim Sko Cover

Vi støtter høyverdig tykk denim sko dekk china grossister. Vi viet oss til høyverdig tykk denimskodekke 12 år som dekker det meste av Nord-Asia og Sør-Afrika og Nord-Amerika. Vi leverer også PVC barn regnfrakk.
Chat nå

Produktdetaljer


Produktnavn: Eiendoms spesialskovertrekk

Merke: Li Deming

Ansiktsmateriale: bomullstøy

størrelse: en størrelse

Farge: rød, blå, lilla, flerfarget valgfritt

Opprinnelsessted: Shenzhen

Håndverk: Håndlaget

Enten det kan broderes LOGO: kan

Kan tilpasses: kan

Ti fordeler med klutskodeksler

1. Skoomslaget på skodedekselet kan erstatte engangs plastskodeksel, noe som i stor grad reduserer hvit forurensning.

2. Skoomslaget sparer ressurser og har lav pris. Det er en tre-i-ett sko dekke for bomull slippers, plast tøfler og engangs sko deksler.

3, klut sko dekselet er sanitær og sunt, kan unngå å bære andres slippers for å hindre kryssinfeksjon av fot sykdom. På samme tid, for å unngå at gjestene utsetter sine føtter, sokker, lukt foran eieren, er de to sidene veldig pinlig situasjon. Det er et produkt som elsker helse og siviliserte mennesker som er ventet på lenge.

4, klutskodekselet er lett å bære, med en hånd kan du raskt sette skodekselet på foten, noe som gir stor bekvemmelighet til eldre og barn.

5, skodekselet er lett å rengjøre, kan aske, sand og vann i skodekselet rengjøres om 1-2 sekunder. Rengjøring og desinfisering er like praktisk som vanlige sko.


Vanlige spørsmål: Sko verdt mer enn 10 000 setter en plastskodeksel, som også er veldig fasjonabel.

Dette er formen på Meng Meilus utseende på flyplassen for noen dager siden. Faktisk, når vi ser på det slik, er Meng Meijuns kroppsform fortsatt veldig bra. Jeg så henne på seg en svart skjorte med et personlig jeanskjørt. Kampen er veldig trendy, og utseendet på dette iført et speil av Meng Meizhen er også en følelse av hennes "Queen" atmosfære, virkelig verdig til "Celebration 101" i C-debut People.

Med linsens bakoverbevegelse observerte vi også formen på Meng Meizhen, en svart navlestopp med et par svarte bukser, og utseendet på Meng Meizhens kropp er fullt av henne. Trollkarlens pust, dette valget av navle er også å gjøre Meng Meizhen vise sin uforlignelig vakre midje linje, veldig sjarmerende.

Du ser, når våre øyne faller på skoene til Meng Mei's føtter, er det uunngåelig at folk vil føle lyset. Denne verdi-for-tusen skoene er dekket med en plastskodeksel, men det er ingen følelse av fred. Det er så fasjonabelt og legger til mye temperament. Jeg vet ikke om du liker Meng Meijuns brukstilbehør?


Forespørsel