Høyverdig tykk sklisikre sko dekke

Høyverdig tykk sklisikre sko dekke

Det består av sklisikker såle med finkornet partikler, pålitelig kvalitet kan brukes gjentatte ganger og kan være maskin vasket. Klassisk violet øvre, klut sko er vakker og laget av ren bomull stoff.

Produktdetaljer

Produktnavn: Høyverdig tykk anti-skli sko dekke

Merke: Li Deming

Materiale: nylon klut

farge: blå

Stil: ikke-slip

Opphavsland: Shenzhen

Utførelse: manuell

Gjeldende folk: voksne

Gjeldende steder: innendørs

Merk: Denne skoen dekke har bare en liten mengde på lager for tiden. Hvis du har mange venner, kontakt online kundeservice, takk!


Det består av sklisikker såle med finkornet partikler, pålitelig kvalitet kan brukes gjentatte ganger og kan være maskin vasket. Klassisk violet øvre, klut sko er vakker og laget av ren bomull stoff. En rekke skoovertrekk er tilgjengelig, og kan tilpasses hvis du har spesielle krav. Du kan legge til øvre brodert, trykt, profesjonelt satt på selskapets LOGO. Kluten sko dekke kan være vasket og gjentatte ganger slitt. Spesielt vil den ikke forårsake riper på gulvet. Iført denne klut sko dekke er faktisk gratis for deg.FAQ: praksisen med høyverdig tykk sklisikre skoen dekker, hvordan lage høyverdig tykk sklisikre skoen dekker?


I vårt generelle liv, fordi for ikke å jord gulvet vårt, vår by opererer høyverdig tykk sklisikre skoovertrekk, men prisen på operativsystemet engangs høyverdig tykk sklisikre skoen dekker er ikke bare dyrt, men også lite miljøvennlig. Engangs høyverdig tykk sklisikre skoovertrekk vil også ha overdreven ulempe, men det er problemer i å ta av skoene i vinter. Hvordan skal vi løse problemet? Groundhog dekorasjonen net er her for master. Hvis det er billig, høyverdig tykk sklisikre skoovertrekk, høyverdig tykk sklisikre skoovertrekk, håper jeg å hjelpe master løse problemet med høyverdig tykk sklisikre skoovertrekk.


Høyverdig tykk sklisikre skoen dekker at vi kjøper i supermarkedet ofte flash for stor eller for liten. Under drift, det blinker ofte svært vanskelig arbeid, og noen ganger kvaliteten på i høyverdig tykk sklisikre skoovertrekk er svært dårlig. Det er ofte ødelagt for en stund, noe som gjør det svært enkelt å flash anledninger, slik at våre billige høyverdig tykk sklisikre skoovertrekk er et bra valg, som kan hjelpe oss å gjøre en god jobb hjemme.

Våre billige høyverdig tykk sklisikre skoovertrekk trenger ikke å bruke mye mye penger. Hvis det er et overskudd av klut i huset, fargen kan være mer rikelig, og de høyverdige tykk sklisikre skoovertrekk kan være mer vanlig, elegant blomst klut. Kvinner, vanlig blomst klut for menn, kvinners kan gjøre litt, menn kan gjøre en litt større, hvis viktigste trenger å kjøpe en liten gummi band for å sy. Stilen av høyverdig tykk sklisikre skoen dekselet er å kutte av delen strikk i engangs plast høyverdig tykk-skli sko dekselet kjøpte i supermarkedet, som vil skape en rektangulær form, som kan kuttes etter rektangulære personen, men å løslate delen av gummistrikk som har blitt kuttet, en person med en liten søm dyktighet skal kunne gjøre det selv, og til slutt ha gummistrikk ut, rettferdig fin.

Hvis så billig høyverdig tykk sklisikre skoen dekker? Høyverdig tykk sklisikre anti-skli sko dekselet som jeg bygget er viktig for denne typen høyverdig tykk anti-skli sko dekke, som er økonomisk, miljøvennlig, og kan brukes flere ganger. Hvis hjemmet er et tregulv, kan den også brukes som en dukkert i skjermet gulvet. Det er litt problemer etter en tidsperiode. Det er imidlertid fortsatt gunstig å ha en og sterk anti-skli sko dekke.

Sammendrag: Master verdsetter hvordan selge høyverdig tykk sklisikre skoovertrekk, master kan ønske å raskt bygge en høyverdig tykk sklisikre sko dekke, som mulig å betjene en engangs høyverdig tykk sklisikre skoovertrekk, ikke bare spare penger, men også hjelpe vi er veldig flinke til miljøvern.


Hot Tags: høyverdig tykk sklisikre sko dekke, Kina, produsenter, leverandører, fabrikken, engros, tilpasset

Forespørsel

You Might Also Like