High-grade Tykk Polyester Cloth Shoe Cover

High-grade Tykk Polyester Cloth Shoe Cover

Vi er høyverdig tykk polyester klut sko dekke Kina leverandør. Vi har vært i høyverdig tykk polyesterdukskodekke 12 år gammel, oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi leverer også konsert PE regnfrakk. Produktene eksporteres til Taiwan; Japan, Sør-Korea, USA, Frankrike, Storbritannia og europeiske land er i tråd med internasjonale miljøstandarder.
Chat nå

Produktdetaljer

Produktnavn: Høykvalitets dobbeltsjikt glidelåst bunn polyesterdukskodeksel

Merke: Li Deming

Materiale: nylonduk

Farge: Kan tilpasses

Stil: glidende

Opprinnelsessted: Shenzhen

Utførelse: manuell

Gjeldende personer: voksne

Gjeldende steder: innendørs

Merk: Denne skostrekk har bare en liten mengde lager for tiden. Hvis du har mange venner, ta kontakt med kundeservice på nettet, takk!
FAQ:

Høyverdig tykk polyesterdukskodekke har en overraskende effekt på støyreduksjon

Blind kroket er en sport som krever et svært høyt lydnivå, fordi den eneste måten blinde atleter kan fortelle retningen og hastigheten på ballen er lyd. For å redusere støyen kom personalet opp med en spesiell måte å minimere støy på. De 500 parene av høyverdig tykk polyesterduksko deksel ble distribuert til alle arbeidsområdene som kom inn i konkurranseområdet. Stab, denne intime lille detalj er den første av de asiatiske paralympiske spillene i Guangzhou.


Den som har ansvaret for den blinde inngangshallen til Guangzhou Asian Paralympic Games, introduserte at stadionens operasjonsteam var oppmerksom på å løse det stille problemet med spillestedet fra testkonkurransen i juli. Senere tenkte jeg på å bruke den høykvalitets tykke polyesterdukskodekselet, og eksperimentet viste at effekten var veldig bra. Dette er den første av de asiatiske paralympiske spillene i Guangzhou, og det kan bli brukt til andre konkurranser som en konvensjon i fremtiden.


Den ansvarlige har sagt at i tillegg til å distribuere skodeksler, har de også utført kunnskap om de ansatte og frivillige. Nå, når de ansatte går inn i lokalet, vil de bevisst slå av telefonen eller holde telefonen dempet.


Li Li, leder av ledelsesteamet ved Universitetets bydel og nestleder i Stående Komité for Kommunal Folkekongres, sa at det vil være 8 store hendelser i de 9 stedene i Universitetsbyen. Etter fellesprøven 3. og 6. desember, kan kravene til konkurranseopplæring oppfylles. Alle legger merke til detaljene i arbeidet og gjenspeiler den humanistiske omsorgen. For eksempel forbereder Guanggong-teamet konkurranseorganisasjonen til det blinde målbollsprosjektet. For å unngå støy og påvirke høringen av idrettsutøvere i løpet av konkurransen, laget laget høyverdig tykk polyesterdukskodeksel for bruk av innkommende personell. Og gjør et tegn, vær så snill og se på spillet.


Universitetsbyen er også konkurranseområdet for de asiatiske spillene. Fra de asiatiske spillene til de asiatiske paralympiske spillene har enkelte lag bare 10 dager overgangstid. Alle skal organisere og demontere utstyret på konkurransedagen og gjennomføre konverteringen så snart som mulig. De barrierefrie fasilitetene i konkurranseområdet er fullt dekket. Mange lag tilbyr også psykologi kurs for å gi mer intime og fleksible tjenester for idrettsutøvere og seere med funksjonshemninger.


Reporteren så på scenen at for å sikre den absolutte stillheten i spillet ble frivillige organisert for å opprettholde orden i hvert publikumsområde. Når spillet starter, vil frivillige øke skiltet "Hold publikum stille." I tillegg til dette er det en kringkasting før spillet for å minne publikum om "sivilisert visning". Før opptaket mottar hver seer også et lite kort med instruksjoner for spillet.


Et så lite par høyverdige tykke polyesterdukssko har en meget viktig rolle i denne konkurransen, fordi den effektivt reduserer støyen på banen og sikrer jevn konkurranse og normal lek av de blinde atletene.


Forespørsel