Høyverdig tynn Denim sko dekke

Høyverdig tynn Denim sko dekke

Fabrikken godtar OEM bestillinger kan, utføre produktdesign og eksempel behandling i henhold til kundekrav, Velkommen til å besøke og forhandle! Og for å opprettholde prinsippet om gjensidig nytte, fabrikken ansatte vil gjerne hjelpe deg! Vi høyverdig tynne denim sko dekke Kina leverandør. Vi har vært i høyverdig tynn denim sko dekke 12 år oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi er også levere konsert PE regnfrakk.
Chat nå

Produktdetaljer

Produktnavn: Sklisikre klut sko dekke

Merke: Li Deming

Materiale: Polyester

Opphavsland: Shenzhen

farge: blå

størrelse: én størrelse

Utskrivbar logo: Ja

Boksen antall: 200 par

Gjeldende folk: unisex

Gjeldende steder: innendørs, støvtett steder, etc.


Kjøper må lese

For å nyte gleden av shopping, må du lese følgende vilkår nøye. Når du har kjøpt produktene våre, vil vi som standard enig alle du følgende vilkår.

Kvalitet: alle varer som selges i denne butikken tas i slag, og det vil være en spesiell person å sjekke om det er noen åpenbare feil i leveringen. Men på grunn av kostnadene og transport problemer er det sporadisk liten feil som ikke påvirker Bruk effekt.
FAQ:Umbrella regnfrakk regn støvler sko dekke Parental støtte eksamener er mange overraskelser.

I år er den første tyfonen i de 15 årene av høgskolen inngangen eksamen justering tiden. Kraftig regn kan ikke stoppe kandidater fra å ta testen. For å minimere virkningen av regn på kandidater, er foreldre også overrasket, regnfrakker, parasoller, regn støvler og skoovertrekk.

"Fordi jeg var bekymret regner barnas sko, vi tok to par sko rundt. Da han kom på eksamen room, kunne han endre paret først, og deretter endre paret etter testen." Ms. Wu ved Shenzhen High School test site fortalte reporteren fordi værmeldingen under college opptaksprøver, vil det være mye regn, så i uken før høgskolen inngangen eksamen, hun og hennes far gikk til kjøpesenteret for å kjøpe en stor paraply , og kjøpte også en regnfrakk bare i tilfelle.

Paraplyer, regnfrakker og regn støvler, har mange foreldre forberedt rene klær for sine barn. "Klær og jakker er forberedt, urovekkende at regnet vil kjøle ned." Ms. Li fortalte journalister som i morgen, la barna sette to skoovertrekk på føttene før du går ut, slik at selv om drukning kan hindre sko fra å bli våt. Dessuten utarbeidet hun også ingefær te for barnet å holde barnet varme.


Forespørsel