Høyverdig tynn fløyelsskodeksel

Høyverdig tynn fløyelsskodeksel

Vi er produksjon High-grade tynn fløyel sko dekke Kina Grossister. Vi har vært i High-grade tynn fløyel sko dekke 12 år gammel, oppnådd en rekke teknologi patenter. Vi tilbyr også dobbel sykkelcykel.
Chat nå

Produktdetaljer

Produktnavn: Blå flatt fløyels skodeksel

Merke: Li Deming

Materiale: flatt flannel

Utførelse: manuell

Gjeldende personer: voksne

Broderte logo: kan

Behandler tilpasning: kan

Funksjoner: Ny farge, kan broderes, broderes, trykt, glidebunn (kan ikke velges ikke brodert, ingen glidebunn) kan rengjøres gjentatte ganger. (LOGO kan tilpasses etter kundens behov) Skostrekket kan tilpasses i henhold til ulike krav til kundene! God slitestyrke, rengjøringen blir ikke tynn, dobbel bunn! God slitestyrke, ikke lett å bli slitt av hælen på sålen, fungere bra! Gjentatt rengjøring forsvinner ikke, kan brukes i 2-3 år.


FAQ: Shenzhen Museum består av en gruppe moderne bygninger med interne funksjoner. Utstillingsbygningen er sentrum av bygningskomplekset. Torget foran utstillingsbygningen er bredt. Bronze skulpturen "闯", som er bygget på sørplassen, er den berømte skulpturen i Shenzhen. Den audiovisuelle hallen ligger i det sørøstlige hjørnet av utstillingsbygningen. (Høyverdig tynn fløyelskodeksel)

Audiovisuell hall

Den audiovisuelle salen dekker et areal på 400 kvadratmeter i det sørøstlige hjørnet av utstillingsbygningen. Hovedbygningen er et lite konferanserom med mer enn 200 seter. Den er utstyrt med en rekke moderne audiovisuelt utstyr som video, projeksjons-TV, filmer, lysbilder, lyd, CD-ROM og så videre. Det blir en multifunksjonell akademisk aktivitet, unntatt hele den audiovisuelle hallen. I tillegg til museets strømforsyningssystem er små generatorer også tilgjengelig for umiddelbar bruk.

Ancient Shenzhen Exhibition Hall (høyverdig tynn fløyelskodeksel)

Hovedformålet med utstillingen i den gamle utstillingshallen i Shenzhen var å spre kultur og kunnskap til publikum. Shenzhen Wenbo-arbeidere organisert utstillingsinnholdet i de fem delene av "ancestry footprint", "urban begynnelse", "marine økonomi", "sjøforsvar byen" og "gamle innvandrere", skisse den historiske oversikten over gamle Shenzhen og vise mer enn 7.000 år i Shenzhen. Historie om menneskelig utvikling og historie av marine økonomisk utvikling, urbane historie på mer enn 1700 år, historie kystforsvar over 600 år, Guangfu på over 800 år og Hakka innvandringshistorie på mer enn 300 år. Den femdelte utstillingen baserer seg hovedsakelig på underjordiske, kulturelle relikvier, kombinert med sandkasser, modeller, fotografier, diagrammer og digital multimedia digital teknologi (for eksempel tredimensjonal avbildning, virtuell virkelighet) og andre hjelpemidler for å vise publikum i gamle Shenzhen mer enn 6000 år siden til AD 1840 Årets historiske utviklingsprosess. (Høyverdig tynn fløyelskodeksel)

Shenzhen Folklore utstillingshall

Utstillingen i Shenzhen Folklore Utstillingshall har fire deler: "Regional folkedoll", "Guangfu folkedoll", "Hakka folkedoll" og "Marin kulturtoll". Den tradisjonelle folkekulturen dominert av Guangfu og Hakka folk har en lang historie og ligger nær sjøen. Å skille Pearl River inn i havnen, siden antikken, på grunn av utviklingen av marinøkonomien og den maritime silkeveien, har det også skapt en sjøkultur og skikker som er fulle av vær og fargerike.

For å delta i Shenzhen Museum, er det best å ha på seg en sklisikret klutdeksel. Det er et stort antall besøkende hver dag, kommer inn fra utsiden eller med lite eller ingen smuss eller annet støv. Fordi bare føttene går i sko, vil solene uunngåelig bli flekket med annet støv. Museer er generelt store i størrelse, og det er ikke for tidlig å lukke. Dette vil gi mye arbeid til museets arbeidsrengjørere. Hvis du legger en sklisikring på skoene dine, må du holde gulvet inne i hallen ren. Usynlig reduserer mye unødvendig arbeid. Shenzhen Lide Mingbu skostrekk produsent, prisen er billig og god, kan gjenbrukes.Forespørsel