Høyverdig fløyelsskodeksel

Høyverdig fløyelsskodeksel

Produkt introduksjon Produktinformasjon: Navn: Høyverdig fløyelsskodeksel Merke: Li Deming Varenr .: XT-B-81 Farge: rød, svart Egenskaper: Stoffet som brukes i dette produktet er høyverdig mykt fløyelduk, og bunnen av skostrekk er dobbeltlags og tykk glidebunn. Det er lett...

Produktdetaljer


produktinformasjon:

Navn: Høyverdig fløyelsskodeksel

Merke: Li Deming

Varenr .: XT-B-81

Farge: rød, svart

Egenskaper:

Stoffet som brukes i dette produktet er høyverdig mykt fløyelduk, og bunnen av skodekselet er dobbeltlagret og tykt glidende bunn. Det er lett å rengjøre og bære.

Produktets virkelige skudd

Referansekart for produktstørrelse

Enhet: cm

Type navn Lengde Bredde Høyde Tykkelse

M 32 10,5 11

L 34 10,5 11

XL 36 10,5 11

Tilpasset beskrivelse

Først og fremst, hva slags materiale trenger du å tilpasse?

De viktigste stoffene på skodekslene er bomull, flanell, lerret, pu, etc ...

For det andre må du vite spesifikasjonene for produktene du lager. Spesifikasjonen er enkel å håndtere, og linjalen er fin.

For det tredje, hvilken farge er broderi-logoen påkrevd?

For det fjerde sitatet: Fabrikknotering er vanligvis fra fabrikkpris, unntatt skatt og frakt, inkludert vanlig emballasje.FAQ: Se på essensen gjennom skodekselet, la sannheten være hvit


Skoomslaget brukes til å holde rommet rent i alles liv. Det er en vanlig støvtett beskyttende enhet som er praktisk for gjestene å ta av seg skoene og oppnå miljøforurensning. Imidlertid bruker noen mennesker med dårlige tanker det til å gjøre noe umoralsk eller til og med synd, noe som gjør skodekselet utilsiktet en "medskyldig". Det er imidlertid gode nyheter nylig, det er en ny teknologi, selv om du har på deg et skostrekk, kan du skrive ut fotsporene dine. Slik har det skjedd?


Denne nye teknologien ble oppfunnet av Institutt for militær sikkerhet ved Xi'an Politisk Institutt, sa en av fakultetets medlemmer. "Selv om kriminelle går på flisegulvet med skoskap, kan vi bruke profesjonelt optisk bildeutstyr for raskt å samle fotsporene sine for saksanalyse." I de senere år har høgskolen forsvunnet opplæringen og avansert personell i militæret. Prestasjoner innen teknologi forskning og utvikling.


I de senere år har lærerne og studentene i avdelingen for militærforsvarets arbeid gradvis opprettet "Criminal Science Experiment Center", "Classical Crime Scene Investigation Professional Classroom", "Judicial Appraisal Center", etc., og deres utstyr og teknologi er ledende i Kina. "Selv om det bare er kontakten mellom klær, kan vi finne bevis på kontakt fra fiberen. Et ødelagt glass kan dømmes ved å tappe eller tappe utenfor; Selv om noen har på seg en skodekke, Bruk hansker til å analysere sine personlige egenskaper; Løgnedetektoren kan bedømme om du er sann eller ikke gjennom din subtile fysiologiske reaksjon, sier avdelingslærer.


Gjennom denne typen optisk bildebehandlingsteknologi, de som ønsker å bruke skodekselet til å "sminke", denne gangen bør også bryte denne tankegangen? Skoomslaget fikk til slutt tilbake "uskyld" for seg selv.


Hot Tags: høyverdig fløyel sko dekke, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, engros, tilpasset

Forespørsel

You Might Also Like