High Heel Shoe Covers

High Heel Shoe Covers

Vi er høy hæl sko dekker Kina leverandør. Vi har vært i høy hæl sko dekker 12 år, oppnådd en rekke teknologi patenter. Vi leverer også konsert PE regnfrakk.
Chat nå

Produktdetaljer


Produktnavn: Women's PVC Justerbar Medium Tube High Heel Rainproof Shoe Cover

Farge: trykt rød, trykt blå

Skap: 20-fots skap med 27.000 par eller så

40-fots skap med 63.000 par eller så

Materiale: Pearl film PVC + glatt stripe bølge bunn)

Størrelse: som følger

Størrelse ML XL

Skostørrelse 35-36 37-38 39-40 41-42

Egenskaper:

1). Lett å utføre på regnfulle dager

2). Tørk av og legg den i posen etter bruk, lett å samle inn

3). Ny design, ergonomisk

4). Velg riktig størrelse for bruk, ikke for strekk


FAQ: Yangmeikeng er den vakreste dalen i Shenzhen. Det er kjent som "Pearl of Tourism" i øst Shenzhen. Yangmeikeng ligger i Daya Bay, nordvest for Shenzhen Nanao Town. Den vakre naturen i Yangmeikeng tiltrekker seg flere og flere turister til denne fritiden og ferien, vakre sjøutsikt og rolig gårdsliv, noe som gjør Shenzhen urbanites misunnelig. (Høyhæleskoomslag)

Yangmeikeng består av to store groper. Den ene er tailpit, kilden er mellom de store gjessene og trekanten fjellet; den andre er Dakeng Lake, kilden er Qiiangshan. Hele veien til Qingtan er naturen vakker, skogene blomstrer på begge sider, og fuglene er motstridende. Kystlinjen er jevn og landskapet er uendelig, noe som gjør det til et flott sted å gå på tur.

Yangmeikeng ligger i Daya Bay. Det kalles Yangmeikeng fordi det er en bakke full av bayberry i den nordvestlige delen av Nanao Town før Qiuzang Mountain og Tiger Mountain. Det er kjent for sine daler og strender. Yangmeikeng er veldig egnet for sykkelturer, så nesten hver liten butikk har parkert en rekke sykler, inkludert singel, dobbel tur, tre personer familie og så videre.

Yangmeikeng Turisme er i et regnfullt område, når det gjelder turisme. Vær så snill å ta med din egen vanntette regnfrakk og vanntett skodeksel. Fordi været er foranderlig, ser jeg på den klare himmelen med et blikk, og det regner tungt i blinken av et øye.

Himmelen vasket av høstregn er blå og blå som havet. De blomstrende hvite skyer er som en kano som seiler og seiler sakte på vannet. Torden lå, og det tunge regnet fortsatte å falle som en ødelagt perle. Dampen fortsatte, og regnet som strømmet ned fra takkanten samlet seg i gatene inn i en bekk. Regnet som tåke, tåken som regn, dvelende dvelende. Brisen blåste, og regndauget skrånende, som et filament av røtter som løp mot gresset og veggene. Regnet er veldig tynt, veldig bomull, som kattene som flyter om våren. (Høyhælesko deksler)


Shenzhen Lide Ming raincoat er billig og stilig, og det påvirker ikke kroppens verdi, men det øker også sitt temperament og blir en motetrend


Forespørsel