Menn dekker sko

Menn dekker sko

Vi er menn dekker sko Kina Grossister. Vi har profesjonell teknisk team og avansert produksjonsutstyr for å sikre at kvaliteten på produktene og tjenestene. Vi leverer også utendørs regnfrakk.

Produktdetaljer


Egenskaper:

1). Lett å utføre på regnfulle dager

2). Tørk av og legg den i posen etter bruk, lett å samle inn

3). Ny design, ergonomisk

4). Velg riktig størrelse for bruk, ikke for strekk

Merke: Li Deming

Størrelse: S / M / L

Materiale: PVC

Farge: rosa rød / blå

Opprinnelsessted: Shenzhen

Utførelse: manuell

Skap: 20-fots skap med 27.000 par eller så

40-fots skap med 63.000 par eller så

Behandler tilpasning: kan

Bruksområder: Spesielt vanntett, regntett og vindtett. Dette produktet er laget av ren PVC, glidbar, uttrekkbar, lett å bære, lett å rengjøre, skylle med vann, langvarig bruk, ikke-engangsprodukter, vakkert utseende, spesialdesignet for deg å gå ut for regnfulle dager. Når spare.


FAQ: Shenzhen Wenbo Palace ligger på nr. 88, Buji Xihuan Road, Longgang District. Det er den eneste arkitektoniske fusjonen i verden som spenner over Qin, Han, Tang, Song, Yuan, Ming og Qing Dynasties. Det er også den største antikke klyngebyggingsgruppen i Sør-Kina. Byggområdet i Wenbo Palace er 133.000 kvadratmeter, og den totale investeringen er nær 2 milliarder yuan. Den blander subtly arkitektoniske stiler av de syv dynastiene til Qin, Han, Tang, Sang, Yuan, Ming og Qing dynastier. Hele palasset er både kvadratisk og elegant. Porttårnet er tårnhøyt, høytidelig og høytidelig, slik som nord for Xianyang, kongen er som et fjell; Palassemuren står høy, atmosfæren er majestetisk; Som Afang dukker opp igjen, er fangene høye. I midten av slottet ser det ut som en hovedlinje. Den gamle hovedstaden i Xianyang, Chang'an, Luoyang, Qiliang, Lin'an, Jinling og Yanjing er spenet sammen for å tolke dynastiet erstatning og sammensmelting av kinesisk arkitektonisk kunst. (Menn dekker sko)

Wenbo Palace er den eneste arkitektoniske fusjonen i Kina som spenner over syv historiske dynastier. Enten det er det majestetiske Hanmen-torget, den praktfulle inngangspartiet, eller den avanserte elegansen til multifunksjonshallen, er den internasjonal førsteklasses; to shopping i Qinhan og Tang-Song Den gamle rimen på gaten er lang, og Ming og Qing-gatene som samler 56 etniske kunstverk i Kina, er de eneste i Kina. All belysning, vannskap og miljødesign er også utenfor bransjen, slik at turister og gjester ikke bare kan være i det vakre shoppingmiljøet. Nyt en palace-nivå shopping opplevelse. (Menn dekker sko)

Wenbo Palace er omgitt av fjell og vann, med vakker natur og naturlandskap og menneskelige landskap. Den fremtidige utviklingen av "kultur + turisme" er enorm. Shenzhen Meimei Group Great Trade Co, Ltd bygger et "Beautiful 193 Country" byggekompleks, som er basert på de mest representative bygningene i 193 land rundt om i verden. I henhold til planen vil det virkelig bli den verdensberømte "World Architecture Exhibition", og det planlagte Windsor International Hotel vil også være det største og mest luksuriøse hotellet i Shenzhen. Da vil komplekset bli den mest karakteristiske turist- og kulturgaten i Kina og i verden, og vil bli integrert med Wenbo Palace for å danne en unik "kultur + turisme" nyskapende industrimodell. Wenbo Palace er omgitt av fjell og vann, og miljøet er elegant. Den vakre 193 Street turistområdet og det varme og vakre Windsor Villa-området prosjektet vil tiltrekke seg utallige eiendomsinvestorer og high-end forbrukergrupper. Det er 400 år gamle Qisheng Niangniang tempel på Fengyi Mountain. Røkelsen i templet er spredt over Pearl River Delta i Guangdong. Dette er alle forhold som bidrar til forbruket av Wenbo Palace. (Menn dekker sko)


Wenbo Palace Tourism er i et regnfullt område, når du kommer til å reise og leke. Vær så snill å ta med din egen vanntette regnfrakk og vanntett skodeksel. Fordi været er foranderlig, ser jeg på den klare himmelen med et blikk, og det regner tungt i et øye. Regndråpene er koblet sammen som et stort nett, som henger foran øynene mine. Regn, som tusenvis av sølvtråder som faller fra himmelen. Regndråper er som tusenvis av fallskjermjegere, hopper fra luften og lander trygt på bakken. Det var en drizzle utenfor vinduet, og drypp av regndråper syntes å følge med litt dansemusikk. Jeg kunne ikke hjelpe, men bli fristet av verden utenfor vinduet! Regnet falt på taket, og det var som å spille perkusjon. Under regnet sang jeg i "Ding Ding Ding" i dammen. Det var et lite sprut på vannet, og jenta danset i lyset. (Menn dekker sko)

Shenzhen Lide Ming raincoat er billig og stilig, og det påvirker ikke kroppens verdi, men det øker også sitt temperament og blir en mote trend.


Hot Tags: menn dekker sko, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, engros, tilpasset

Forespørsel

You Might Also Like