Menn plast sko dekke

Menn plast sko dekke

Regn sko dekke kan transporteres også. Reisende kan ta dem med seg når de reiser. Det kan være svært nyttig for motstå regn og snø. Vi er menn plast sko dekke Kina leverandør. Vi har vært i menn plast sko dekke 12 år oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi er også levere konsert PE regnfrakk.
Chat nå

Produktdetaljer

Produktnavn: Fortykket bunnen PVC regn sko dekke

Merke: Li Deming

Materiale: PVC

Skap: 20-fots kabinett med 27000 par eller så

40-fots kabinett med 63.000 par eller så

Farge: blå, pink

Stil: farge

Funksjoner: vanntett og sklisikre

Regn sko dekke er en ny type regntøy, som kan sies å være den andre regntøy. Regnet skoen dekker ikke har vært i markedet for lenge, men regn sko dekke har gradvis kommet forretningsmuligheter. Derfor har mange selgere forfremmet og brukt regn-bevis skoovertrekk.


FAQ: Baguang Village ligger i Kwai Chung, Longgang distriktet, Shenzhen, en naturlig landsby i den østlige delen av Kwai Chung Town, Longgang distriktet. Den ligger ved terminalen til Yanba Expressway. Det er en av de vakreste landsbyene i Shenzhen. Baguang Village er et sted der tid er gamle og gamle. Dette naturlige land som ikke har blitt erodert mye av mann, ikke bare samler alle gamle tre grupper som er 100 år gammel, men også overlever sjeldne arter i verden som bare er tilgjengelig i Kina, Japan og India. Hele landsbyen synes å være flytende i skyggen av bladene av eukalyptus. Noen hundre meter unna dam lys skogen, kan du se 13 kilometer havet, skjellene er store og tallrike. Hvis du får en trebåt til midten av havet, kan du fange fisk og gå tilbake til land å steke. Naturlig og interessant, det er aldri funnet i byen. (Menn plast sko cover)

Baguang Village er støttet av havet, og har vakker natur. Det har bevart sin opprinnelige topografi. Selv om mer enn hundre hus har blitt gått til himmelen, er de fortsatt godt bevart. Baksiden av det gamle huset er tung, skogen er tett og kysten er lang. Den mest fantastiske er gruppen av sølv blad trær som vokser langs kysten. Sølv blad treet er en sjelden mangrove-arter som bare kan ses i Japan, India og Kina. Dette sølv blad vokser mer enn 300 sølv blad trær med ulike positurer, som er den høyeste over 500 år. (Menn plast sko cover)

Siden dam lyset ikke har blitt utviklet her, har økologiske miljøet vært opprettholdt godt. Det er store mangroves, klynger av egrets, øyer og strender med vulkanske formasjoner i nærheten, som er svært godt egnet for helgen ferie ferier i Shenzhen. Med utviklingen av turisme, har det nå blitt et godt sted for byfolk å spre sin fritid. Lytte til fuglesang om morgenen, fiske på middag, nyte fisk fanget i bølger på kvelden og sove med havbris på kvelden. Baguang landsbyen gir folk en følelse av "Xanadu".

Turisme er en regnfull området når du kommer til å reise og spille. Husk å ta med din egen vanntett regnfrakk og vanntett sko dekke. Fordi været er foranderlig, jeg ser på den klare himmelen på et øyeblikk, og det regner tungt i blinking av øye. Shenzhen Lide Ming regnfrakk er billig og stilig, og det påvirker ikke verdien av kroppen, men det også øker sin egen temperament og blir en motetrend.

Regn, det synes å være en million fingre, som tusenvis av strenger, dukker opp skiftende lyder.

Regn, hvordan poetisk ord verdens brygge elite, som blomster av de unge bladene. våren. Regnet er drizzling regn av patter er som duskregn, grønne flisen er vått, gir følelsen av våren; sommeren stormen, ledsaget gir følelsen av sommervarmen, men av coolness; høst, duskregn flyr i himmelen, gi folk følelsen av kule høst; vinteren er snø i regnet, gir følelsen av vinter rene, behagelige. (Menn plast sko cover)

Turisme landsbyen Baguang er i et regn, når det gjelder turisme. Husk å ta med din egen vanntett regnfrakk og vanntett sko dekke. Fordi været er foranderlig, jeg ser på den klare himmelen på et øyeblikk, og det regner tungt i blinking av øye. Shenzhen Lide Ming regnfrakk er billig og stilig, og det påvirker ikke verdien av kroppen, men det også øker sin egen temperament og blir en motetrend. (Menn plast sko cover)Forespørsel