Non-slip Camouflage Denim Shoe Cover

Non-slip Camouflage Denim Shoe Cover

Vi er produksjon Non-slip camouflage denim sko dekke Kina Grossister. Vi har vært i Non-slip camouflage denim sko dekke 12 år gammel, oppnådd en rekke teknologi patenter. Vi tilbyr også dobbel sykkelcykel.
Chat nå

Produktdetaljer

produktinformasjon

Produktmerke: Li Deming

Produktnummer: LDM-568

Produktmateriale: Camouflage denim

Produktets opprinnelse: Shenzhen

Produktspesifikasjoner: 31 * 20cm

Produkt stil: mote

Produktemballasje: bagged

Enten det kan tilpasses: du kan

Er det mulig å legge til en logo:


FAQ: Shenzhen Hongmu Furniture Museum, som et profesjonelt museum bygget og drevet av bedrifter, er et offentlig velferdsforetak og er åpent for publikum gratis. Shenzhen Redwood Furniture Museum har blitt kvitt produktutstillingsmodusen til det vanlige firmaet. Det fokuserer på møbelens historie og kultur, samtidig som man tar hensyn til opplevelsen og samspillet, og forsøker å bli en plattform for å fremme essensen av tradisjonelle kinesiske møbler. Her, gjennom de nøye utvalgte titusenvisene av møbler, kan publikum føle den estetiske smaken og kulturelle tradisjonene i den kinesiske nasjonen, som fullt ut reflekterer museets offentlige velferdskarakteristikker.

Kombinere historie og kultur med relaterte næringer. Shenzhen Redwood Furniture Museum er ikke bare å vise møbler, men å integrere møbler i folks daglige liv, og å kombinere med folks samtidige liv, for å reprodusere en scene av kinesisk liv i et privat rom, for å lede situasjonen og la kultur legge til det er verdig å bli utvidet og legemliggjort. Denne driftsmodusen er ikke bare ledende for industrien, men gir også en ny ide og ny modell for utvikling av profesjonelle museer. (Non-slip camouflage denim shoe cover)

Sin betydning for Shenzhen ligger i integrering av printmaking base, mahogni museum, Guanlan Hongmu street og tømmer markedet i Guanlan, danner en klynge av særpreget trebasert kultur; dens clustereffekt vil gradvis gjære og påvirke. Dette vil ikke bare fremme lydutviklingen av lokaløkonomien, men påvirke også den "nye kinesiske stilen" som ble initiert av flaggskipet Xiangli Group, som forventes å øke omformingen av den nasjonale mahognimøblerindustrien.

For å delta i Shenzhen Redwood Furniture Museum, er det best å ha på seg en sklisikret klutdeksel. Det er et stort antall besøkende hver dag, kommer inn fra utsiden eller med lite eller ingen smuss eller annet støv. Fordi bare føttene går i sko, vil solene uunngåelig bli flekket med annet støv. Museer er generelt store i størrelse, og det er ikke for tidlig å lukke. Dette vil gi mye arbeid til museets arbeidsrengjørere. Hvis du legger en sklisikring på skoene dine, må du holde gulvet inne i hallen ren. Usynlig reduserer mye unødvendig arbeid. Shenzhen Lide Mingbu skostrekk produsent, prisen er billig og god, kan gjenbrukes. (Non-slip camouflage denim sko deksel)


Forespørsel