Sklisikret skinndeksel

Sklisikret skinndeksel

Produktmerke: Li Deming Produktnummer: LDM-568 Produktmateriale: Camouflage denim Produktopprinnelse: Shenzhen Produktspesifikasjoner: 31 * 20cm Produkt stil: mote Produktemballasje: bagged Enten det kan tilpasses: du kan det være mulig å legge til en logo: Vårt firma er en profesjonell ...
Chat nå

Produktdetaljer

Produktmerke: Li Deming

Produktnummer: LDM-568

Produktmateriale: Camouflage denim

Produktets opprinnelse: Shenzhen

Produktspesifikasjoner: 31 * 20cm

Produkt stil: mote

Produktemballasje: bagged

Enten det kan tilpasses: du kan

Er det mulig å legge til en logo:

Vårt firma er en profesjonell produsent av sko dekker. Vi påtar oss bestillinger for spesielle skostrekk for fabrikker, eiendommer og villaer i inn-og utland.Vanlige spørsmål: Skoomslag i støvfri verksted

Som det sier sier "Tianhan mat ginseng, malt frossen drikke ginseng suppe", sammen med ankomsten av høst og vinter, og den mest passende sesongen for ginseng tonic i år, tror jeg at mange mennesker har begynt å kjøpe ginseng produkter som passer for seg selv. . Ginseng, som et verdifullt tonisk medisinsk materiale, har forskjellige navn og effekter etter behandling på grunn av forskjellig opprinnelse.


Som en av de viktigste produktene i Korea, etter å ha mottatt ginseng, blir koreansk ginseng solgt til verden etter en rekke prosesser som maskinrengjøring, dampdamping, naturlig tørking, manuell screening og trimning av former. Den gyldne høstsesongen er den eneste tiden i året for å besøke vaske- og dampprosessen.

Zhengguanzhuang Gao Lishen Factory var lokalisert i Fuyu County, Chungcheongnam-do, Sør-Korea. Den ble bygget i 1978 og dekker et areal på ca 186 000 kvadratmeter. Det er for tiden den største koreanske ginsengfabrikken i verden. Under veiledning av personalet på stedet, før vi går inn i ginseng-produksjonsvirksomheten, må vi bytte ut sanitærutstyr, skodekselet, vaske hendene og passere luften for å sikre at hele produksjonsprosessen av ginseng er trygg og hygienisk.


Forespørsel