Non Slip Shoe Covers

Non Slip Shoe Covers

Vi er et selskap som utvikler, produserer og selger regnfrakker, skostrekk og ikke-vevde produkter. Vi er PVC student bike raincoat china leverandør. Vi har vært i PVC-studentersykkel regnfrakk 12 år gammel, oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi leverer også konsert PE regnfrakk.

Produktdetaljer

Produktnavn: Sklisikring

Merke: Li Deming

størrelse: en størrelse

Farge: farge

Opprinnelsessted: Shenzhen

Utførelse: manuell

Stil: Unisex

Gjeldende personer: voksne

Kan tilpasses: kan

Kan du brodere logo: du kan

Merk: Denne skostrekk er ikke på lager for øyeblikket. Ta kontakt med kundeservicesystemet hvis du trenger det. Takk skal du ha!

Vanlige spørsmål: Jenta gikk for å se huset, eieren sa at hun ikke behøvde å ha på seg et skostrekk. Hun sa et ord, eierens ansikt var grønt.


I dagens samfunn, fra ens ord og gjerninger, kan man se hva slags person den andre er, og taler er også en manifestasjon av høy emosjonell intelligens. Men det er også noen mennesker i deres liv som er enkle og tenker på hva de sier. Når noen ord blir talt, vil det få folk til å falle i vanskelige situasjoner og føre til mange motsetninger. Noen ganger endres resultatet av noen ting på grunn av setningen din.


Kobayashi er en student som nettopp har uteksaminert seg fra campus. Hun har funnet en jobb i eiendomssalg. Det kan sies at det ikke er noen arbeidserfaring. Imidlertid er Xiao Zhangs salgsprestasjon fortsatt god. Det kan være delvis fordi kunden ser ung og vakker ut, og hun er mer flittig. Når hun hviler, kaller hun hver kunde en etter en.

Denne uken ba Xiaolin om å reise hjem, og håpet å selge huset sitt. Kobayashi kom straks til ham da han hørte det. I henhold til dagens avtaletid gjorde Kobayashi med vilje en delikat sminke, og huset kom hjem til huset sitt. Først da døren ble åpnet, tok Xiao Zhang vanligvis ut skodekselet som allerede var forberedt og satte det på foten. Når utleier så det, sa han raskt at huset ikke var rengjort, og det var ikke nødvendig å sette skodekselet. Etter å ha lyttet til denne setningen, returnerte Kobayi direkte til utleier. Ingenting, jeg var redd for å skje mine egne sko. Når Kobayashis setning ble sagt, var utleierens ansikt grønt på stedet. Han sa til Xiao Zhang, er dette kvaliteten på de ansatte du selger? Tross alt er Kobayashi en student som nettopp kom ut av skolen. Etter å ha hørt denne setningen, visste han ikke hvordan han skulle svare på det. Han følte at han hadde gjort en feil. Deretter leste de to menneskene husets eier uten ord, og det endelige resultatet var tenkelig. Ingen samtale var vellykket. På denne måten mistet Kobayashi en kunde på grunn av sine egne ord.


Når det gjelder dette, har noen netizens A sagt at de som en selger først må forstå sannheten og lære å snakke. Det er ikke å si at noen av flatteriens ord er smigret, men de kan ikke sies å la andre høre de ubehagelige ordene. Som Xiaolin, som nettopp har startet sin jobb, trenger han fortsatt å forbedre seg med å snakke. Noen netizens D sa at folk som Xiaolin ikke er egnet for salg, ofte fordi de sier en feil setning, eller de ikke kan snakke, vil de miste kunder. Netizen G svarte at det kan ses at Xiao Zhang er et veldig ærlig barn. Xiao Bian føler at hvis han møter en slik situasjon, selv om rommet er veldig rotete, ikke si det. Med andre ord fastslår selskapet at det er nødvendig å gå til kundens hjem for å sette et skostrekk eller det vil bli bøtelagt. Hvis det er deg, hvordan ville du gjøre det? ?


Hot Tags: non slip sko dekker, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, engros, tilpasset

Forespørsel

You Might Also Like