Sklisikre fløyel sko dekke

Sklisikre fløyel sko dekke

Kluten sko dekke er lett å bære sko dekselet kan brukes raskt på foten med én hånd, som bringer stor anvendelighet til eldre og barn. Vi leverer sklisikre fløyel sko dekke Kina utvalg tester. Vi har profesjonelle tekniske team og avansert utstyr å sikre at kvaliteten på produktene og tjenestene. Vi leverer også miljøvennlig PVC bad lue.
Chat nå

Produktdetaljer

Produktnavn: eiendomsmegling spesielle sko dekke

Merke: Li Deming

Møte materiale: bomull klut

størrelse: én størrelse

Farge: rød, blå, lilla, multi-farge valgfritt

Opphavsland: Shenzhen

Håndverket: håndlaget

Om det kan være brodert LOGO: kan

Kan tilpasses: kan

 


Mingsha Mountain halvmåneformet månen, er omtrent 5 kilometer fra sentrum av Dunhuang, oppkalt etter den oase våren innsjøen omgitt av lange ørkenen. Takket være spesielle terrenget, sand Mingsha fjellet går ikke ned fjellet men flyttes opp fjellet når det er vind, så halvmåneformet månen våren ikke vil bli begravd av sand. Men er det ingen tilfeldighet å danne slik scene. Unik terrenget spiller en svært viktig rolle. Hvit dragonfly av Mingsha fjellet er bare mørke til 10 o'clock om kvelden. Det er to særegenheter i Mingsha fjell: Hvis en person ned fra toppen av fjellet, sand under føttene vil knirke; dagtid mennesker vil klatre avtrykk igjen av sand åser, og den neste dagen de har ingen spor. Mingsha Mountain, topper og undulations av fjellene, fjellene er som drager og drager, og golden lys er som en golden fjell.

Du kan bruke solbriller, klær så lette som mulig og ryggsekker med vann og mat. Foreslått avspillingsrekkefølgen: rir på en kamel, sliping, ri en kamel til Crescent våren, å se på solnedgangen i nærheten halvmåneformet månen våren og ta en tur rundt halvmåneformet månen våren. Noen ganger kan det være sand og du kan bære en maske. Sørg for å beskytte telefonen, kamera og andre elektroniske enheter. Det er veldig plagsom å få sand i kameraet. Du kan bruke en plastpose å gjøre enkle beskyttende deksel og bruk en gummi band til å rette linsen. Når du går i ørkenen, er sko lett å komme inn sanden. Du kan leie skoovertrekk av den naturskjønne stedet ved inngangen til naturskjønne stedet, 15 yuan et par, og gå tilbake til den naturskjønne stedet etter bruk.


Forespørsel