PE plast regn sko dekke

PE plast regn sko dekke

Selskapet produserer alle typer plastprodukter. Det er ferdige prøvene, og vi kan også designe og produsere etter kundenes prøver. Rimelig pris, tilfredshet, jakten! Kvalitetssikring, kvalitetsservice! Vi gir PE plast regn sko dekke Kina produsenten. Vi har vært i PE plast regn sko dekke 12 år oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi er også levere, gutt regnfrakk dress.

Produktdetaljer

Gjeldende objekt: generelt

størrelse: én størrelse

Funksjon: vanntett, støv

Bruttovekt: 4g

Mønster: ingen

Materiale: CPE

Nedbrytbart: Ja

Trykket LOGO: ingen

Tilpasset behandling: Ja

Opphavsland (innenlands): Guangdong-provinsen

Varenr.: LDM-801

farge: blå

En stor mengde Congyou Velkommen til ordre

Produktnavn: disponibel

Pakning: en pakke med 100


FAQ:Shenzhen Happy Valley er en ny generasjon av store fornøyelsespark i oktober Group, en nasjonal AAA-turist naturskjønne stedet, dekker et område på 350 000 kvadratmeter og en total investering på 800 millioner yuan. Det er en participatory, dekorativ, morsom og interessant. Kinas moderne temapark. Naturen skiller de åtte tema områdene: Plaza de España, - City, eventyr fjell, Happy Island, gullgruve, Shangri-La skog, orkan Bay, Sunshine Coast, pluss Asias første internasjonale prisen for "Industrien Innovation Award" av International Vann Park Association Maya Water Park, parken har mer enn 100 rekreasjons prosjekter for alle aldre. Shenzhen Happy Valley har også innført mange unike prosjekter fra USA, Nederland, Tyskland og andre utviklede land, som verdens høyeste slipp, rafting i verden, første suspensjon av kinesiske coaster "Snow Mountain Flying Dragon», Kinas første veien-type "min truck", Kinas første "perfect storm", Kinas første "imitasjon av klassisk hage toget", Asias høyeste, Kinas første "spennende tower" - romfergen, Asia er først angi en fire-dimensjonale kino med visuell, auditiv og taktil opplevelser, samt verdens førsteklasses, første ubemannet opphøyet sightseeing trene i Kina - Happy hovedlinjen... Disse høyteknologiske fornøyelsesparken prosjektene ledsages av realistiske og perfekt tema emballasje å skape et vakkert miljø. Hyggelig og unikt anlagte. De spennende historiene i Happy Valley, spennende reiser og ganger, vil gjøre besøkende synes å angi et mystisk rike sant og illusorisk. (PE plast regn sko cover)

Den unge Shenzhen Happy Valley er et paradis som tilbyr besøkende en ny, eksotiske og spesiell opplevelse med sin egen personlighet, og kontinuerlig oppfyller behovene til forbrukere til å delta og oppleve nye underholdning på en rekke måter. I dag, Happy Valley naturskjønt område har dannet en unik ytelse system med null-avstand opptredener og besøkende deltagelse, kombinert med temaet parken er åtte store distrikter, utfører hip-hop forestillinger, band forestillinger, og pantomine på ulike stadier og teatre i parken hver dag. 60 forestillinger, nyhet og dynamiske forestillinger som forestillinger, ekstremsport forestillinger, magic, akrobatiske forestillinger og lysende cruise; (PE plast regn sko cover)

Perfekte funksjoner, rik forestillinger og omtenksomme tjenester gjør Shenzhen Happy Valley møte behovene til turister fra forskjellige regioner, kulturer, aldre og nivåer. Shenzhen Happy Valley blir et gledesfylt rike i det 21 århundre, en virkelig glade base camp.

Vinduet på verden er i en regnfull, når du kommer til å reise og spille. Husk å ta med din egen vanntett regnfrakk og vanntett sko dekke. Fordi været er foranderlig, jeg ser på den klare himmelen på et øyeblikk, og det regner tungt i blinking av øye.

Regnet faller! Jeg har ikke reagert ennå. Kolonnen regn har gled ned fra himmelen, traff huset, landet på veien, knelende på fotgjengere og bilen, gjør en plop-off lyd. Det synes at naturen vil åpne en stor konsert. . (PE plast regn sko cover)

En stor sky av skyer samlet fra horisonten, sakte, mer og mer, tykkere og tykkere, som om det ville være trykkes på hodet. Himmelen plutselig mørkere, som om det var på kvelden. Etter en stund, vinden er opp, vinden er veldig sterk, som en stor gammel mann skrek, folk kan ikke stå, de store grenene skjelver i vinden, en gren som en rot i pisken, i luften dans og skriker. Døde blader fløy i luften, og de ble presset til bakken for en stund, og da de ble blåst inn i luften sammen med sandsteinen, og de ble vendt av vinden.

Shenzhen Lide Ming regnfrakk er billig og stilig, og det påvirker ikke verdien av kroppen, men det også øker sin egen temperament og blir en motetrend.
Hot Tags: PE plast regn sko dekke, Kina, produsenter, leverandører, fabrikken, engros, tilpasset

Forespørsel

You Might Also Like