PE plast vanntett skodeksel

PE plast vanntett skodeksel

Vi tilbyr PE plast vanntett sko dekke Kina produsent. Vi har vært i PE plast vanntett sko dekke 12 år gammel, oppnådd en rekke teknologi patenter. Vi er også forsyner, gutt regnjakke dress.

Produktdetaljer

Gjeldende objekt: Generelt

størrelse: en størrelse

Funksjon: vanntett, støvtett

Bruttovikt: 4g

Mønster: ingen

Materiale: CPE

Nedbrytbar: Ja

Trykt LOGO: Nei

Tilpasset behandling: Ja

Opprinnelsessted (innenlandsk): Guangdong-provinsen

Artikkelnr .: LDM-801

farge: blå

En stor mengde Congyou Velkommen til bestillingen

Produktnavn: Engangs

Pakking: en pakke med 100


FAQ: Vinduet i verden ligger ved siden av "Jinxiu Zhonghua" og "Chinese Folk Culture Village", som dekker et areal på 480.000 kvadratmeter. Det er en annen storstilt kulturell turisme scenisk sted skapt av Hong Kong Kina Travel Service Group i Shenzhen Overseas Chinese Town. Verden underverker, historiske steder, gamle og moderne steder av interesse, natur, folkemusikk, skulpturer, malerier, folkeskikker, folksang og danser blir samlet sammen for å gjenskape en fantastisk verden.

Det naturskjønne stedet er delt inn i verdensrommet, Asia, Oseania, Europa, Afrika, Amerika, Modern Science and Technology Entertainment District, World Sculpture Park og International Street. Ifølge verdens regionale struktur og aktiviteter er det 118 innbyggede naturskjønne steder. Attraksjoner.

Transportmulighetene i det naturskjønne området er komplette. Det er forhøyede monorail turbusser, turbusser, gamle europeiske vogner, sigøynervogner, klassiske biler, trebåter med enkelt propell og gummistøvler, som gir besøkende en rekke interessante visningsaktiviteter. Det samler også utsøkte håndverk og turist suvenirer fra hele verden for besøkende å kjøpe. Når natten faller, blir de kinesiske lanternene utgitt, og det naturskjønne området viser en annen fascinerende eksotisk atmosfære. Karneval natt-kunstparaden, som består av verdens folkesang og danser og folklore-programmer, har presset de naturskjønne hagenes aktiviteter til en mani. (PE plast vanntett skodeksel)


Vinduet i verden er i et regnfullt område, når du kommer til å reise og leke. Vær så snill å ta med din egen vanntette regnfrakk og vanntett skodeksel. Fordi været er foranderlig, ser jeg på den klare himmelen med et blikk, og det regner tungt i et øye.

Regnet faller! Jeg har ikke reagert ennå. Regnskolonnen har skled ned fra himmelen, rammet huset, landet på veien, knelte på fotgjengere og bilen, og gjorde en plop-off lyd. Det ser ut til at naturen kommer til å åpne en stor konsert. (PE plast vanntett skodeksel)

Skyens mørke skyer ble presset ned, bladene på trærne svingte, og blomstene på bakken rystet av latter. Plutselig var det nedbør og kraftig regn. Torden og jo mer lyden, jo mer regnet, jo mer vann på bakken. Vannet på veien flyr over folksålene, og de kommer sammen som en strøm av vann som strømmer inn i bakken. Langsomt stanset regnet, og luften som åpnet vinduet var våken, og det var veldig behagelig! Da jeg var vanskelig, var det en fargerik regnbue i himmelen, så vakker. (PE plast vanntett skodeksel)

Shenzhen Lide Ming raincoat er billig og stilig, og det påvirker ikke kroppens verdi, men det øker også sitt temperament og blir en mote trend.


Hot Tags: pe plast vanntett skostrekk, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, engros, tilpasset

Forespørsel

You Might Also Like