PVC Plast Sko Deksel

PVC Plast Sko Deksel

Om vinteren på fabrikken er det uunngåelig at den statiske elektrisiteten blir mer alvorlig på grunn av tørrheten. Den regntette skodekselet kan spille en veldig god rolle for å forhindre statisk elektrisitet, så dette er en spesiell funksjon av regnskosloppen. Vi er PVC-plastskosko Vi har vært i PVC plast sko dekke 12 år gammel, oppnådd en rekke teknologi patenter. Vi leverer også konsert PE regnfrakk.
Chat nå

Produktdetaljer

Produktnavn: Tykket bunn PVC-regnskodeksel

Merke: Li Deming

Materiale: PVC

Skap: 20-fots skap med 27.000 par eller så

40-fots skap med 63.000 par eller så

Farge: blå, rosa

Stil: solid farge

Funksjoner: vanntett og glidende


FAQ: Hvilken vanntett regnjakke er bra?

Shiyan Lake Hot Spring Resort ligger på bredden av Shiyan Lake i Bao'an District, Shenzhen. Den dekker et område på 3,9 kvadratkilometer, inkludert 2,4 kvadratkilometer vannoverflate, 1,2 kvadratkilometer grønt område og 4,5 kvadratmeter byggområde. Det er unikt i naturlige varme kilder. Kjent for sin sjarmerende og elegante spanske arkitektur, er miljøet stille og behagelig. (PVC plastskodeksel)

Ifølge "Xin'an County" i det åttende året av Ming-dynastiet (140 år) har Shiyan Lake Hot Spring en historie på nesten tusen år, og vanntemperaturen på brønnhodet er 63 ° C. Vannstrålen er kammet med karbonsyre. Inneholder elementer som jod, litium, bor og kammer. Det har til formål å fremme stoffskiftet i kroppsvev. (PVC plastskodeksel)

Shiyan Lake Hot Spring Resort er kjent for sine unike naturlige varme kilder. Den særegne og elegante spanske arkitekturen strekker seg som et belte, og ulike abstrakte skulpturer sprer seg i et rolig og behagelig miljø. (PVC plastskodeksel)

Det er 13 spanske og portugisiske luksusvillahotell i feriestedet, med mer enn 400 standardrom. Fritidsaktiviteter inkluderer vannbåt, ridning, støtfangerbiler, levende brann, tennis, bueskyting, skøyter, etc. Det er også et flott svømmebasseng og 48 badesteder, som kan huse 1500-2000 personer per dag. Innsjøen har en unik stil av "Lover Island"; Dansesalen er trendy og har mange vannunderholdningsprosjekter. Det er et kjent feriested i Shenzhen. (PVC plastskodeksel)

Shiyan Lake Wen Tourism er i et regnfullt område, når det gjelder turisme. Vær så snill å ta med din egen vanntette regnfrakk og vanntett skodeksel.

Fordi været er foranderlig, ser jeg på den klare himmelen med et blikk, og det regner tungt i et øye. Shenzhen Lide Ming raincoat er billig og stilig, og det påvirker ikke kroppens verdi, men det øker også sitt temperament og blir en mote trend. (PVC plastskodeksel)


Forespørsel