PVC plast vanntett skostrekk

PVC plast vanntett skostrekk

Vi er PVC plast vanntett sko dekke Kina Grossister. Vi har profesjonell teknisk team og avansert produksjonsutstyr for å sikre at kvaliteten på produktene og tjenestene. Vi leverer også gjennomsiktig regnfrakk.
Chat nå

Produktdetaljer

Produktnavn: Rainproof Shoe Cover

Merke: Li Deming

størrelse: en størrelse

Materiale: PVC

Farge: Kan tilpasses

Opprinnelsessted: Shenzhen

Utførelse: manuell

Behandler tilpasning: kan

Bruk: vanntett reiseFAQ: Qingqing World er en temahage som integrerer vitenskap og utdanning og miljøvern. Det er mer enn ti naturskjønne flekker i parken, som for eksempel tropisk regnskog, Jurassic Park, Butterfly Farm og frukt og fruktpark. Det er veldig egnet for helger ferier, eller bringe barn å komme nær naturen. Qingqing World ligger i Moon Bay, Nanshan District, Shenzhen. Det ligger i foten av Da Nan Mountain. Den mest verdt å se er den tropiske regnskogen og sommerfuglbonden. Blomstene og plantene i den tropiske regnskogen, samt den store fisken fra Amazonas, kan alltid gjøre barna lykkelige. De sommerfugler som danse i verden hele året er veldig vakre. Det er mange miljøvennlige temaer i parken, for eksempel arbeider laget av brukte plater, bokser, etc., samt slaginstrumenter laget av knust kobber og jern, som ikke bare er nye og interessante, men også meget lærerikt. I tillegg til besøket er det mange opplevelsesprosjekter som kan delta i Green World. Det er mange meloner og grønnsaker som kan ses og spises i frukt- og fruktparken, med slanger, perler og store gresskar. Hele familien kan leie en "byboer" for å bli her. I løpet av leieperioden kan en familie på tre bli oppdret når som helst med fritt land. Når frukten er moden, kan de plukke den opp og smake på fruktene av sine egne hender. I keramikkhallen kan du også delta i keramikk, fiske i fiskedammen, fiske etter gullfisk, fange leire ... eller å spille skogspill med barn i skogsparken er også en god opplevelse. Det finnes vestlige restauranter, pastorale restauranter og andre cateringtjenester i parken, og du kan også bli med hender med venner for å grille. Hvis du har tid, kan du velge å være i den grønne verden.


Skyene rullet opp i skyene, og regnet falt fra himmelen. Vinden blåste som en regnstrøm, som en utallig pisk og slengte seg inn i glassvinduet. Regnet strømmet fra luften til alle hjørner, og regndråpene var som krystallklare perler. Det var veldig vakkert. Regndråpene falt fra taket, veggene og bladene, akkurat som de brutte perlene, og til slutt sluttet sammen for å danne en vannkolonne.


Fasjonable gjennomsiktige skostrekk og regnfrakker kan hjelpe deg med å løse problemet med å ikke være i stand til å spille fritt på regnfulle dager. En 360 graders regnbeskyttet skodeksel beskytter skodekselet mot regn. EVA materiale mote regnjakke, pustende, ikke stikker til omsorg for deg. Når du spiller i regnet og nyter skjønnheten, har du blitt et landskap i andres øyne, og også kle på en drøm om andre.


Forespørsel