PVC gjennomsiktig skodeksel

PVC gjennomsiktig skodeksel

Vi er PVC gjennomsiktig sko dekke Kina leverandør. Vi har vært i PVC gjennomsiktig sko dekke 12 år gammel, oppnådd en rekke teknologi patenter. Vi leverer også konsert PE regnjakke. Regnet om sommeren, under gardinene i de mørke skyene, de etterlengtede knutene og torden av rommen, under vindens forkledning, utlakningen, tårene, landskapet, den overveldende.
Chat nå

Produktdetaljer


Produktparametere

Materiale: pvc stoff

Størrelsesvalg: 34-42

Produktvekt: 190g

Produktfarge: blå

Produktegenskaper: regn, anti-fouling

Produkt introduksjon: sammenleggbar, lett å bære, ingen plass, lett å rengjøre, skyll med vann, langvarig bruk, fly en gang.

spesifikasjon

Sole bunnlengde

Gjeldende størrelse


Regnet om sommeren, under gardinene i de mørke skyene, de etterlengtede knutene og torden av rommen, under vindens forkledning, utlakningen, tårene, landskapet, den overveldende.


regnet, gradvis blir større, jeg så på vinduet og brøt "pearl" av linjen, kan ikke hjelpe, men åpne vinduet, ansiktet er vårbrisen, plutselig blir folk forfriskende. Noen få dråper regn falt på kinnene mine, kule, veldig komfortable, og brakte en frisk jordaktig smak til hjemmet, jeg ble umiddelbart beruset av denne naturlige vinen.


Vanlige spørsmål: Rainproof sko dekker bli en av de mest populære reise gjenstander for jenter

Etter at du har gått ut, må alle kanskje gå helt og ta en god tur til en god venn. Alle har gode minner sammen, og flere nyttige produkter gjør reisen enkel og morsom. Den store lueviseren kan effektivt dekke ansiktshuden, forhindre ultrafiolett stråling, tørke solkremet, ta på visiret, gi huden dobbeltbeskyttelse, enkel form, mote og allsidig, er en god hjelpemiddel for reise hudpleie.

Det er ikke praktisk å reise ute, hendene skal fortsatt opprettholdes, disponibel såpepapir, liten og praktisk, hvor mye du trenger å rive ned, du kan rense hendene når som helst, mer praktisk og hygienisk.

Når jenter går ut, er hudpleieprodukter avgjørende. Store bokser og bokser brukes til å øke vekten av bagasjen. Miljøvennlige materialer er flaskeflasker. Hvert produkt har forskjellige bokser. Det er mer praktisk å ta på hudpleieprodukter og sjampo og dusjgel. Beskytt huden.

Det er en liten trakt. Når produktet helles i hetteglasset gjennom trakten, vil det ikke lekke unødvendig avfall, og dispenseringen er mer praktisk og rask.

Når du reiser, kan du ikke sove utenfor sengen. Du trenger ikke å bekymre deg for rensing. Bomullsmaterialet er skittent og trøtt. Den er myk og hudvennlig. Den blokkerer dynen og kan lett ha et hygienisk sovemiljø.

Når jeg reiser, er jeg redd for at bagasjen min ikke blir plukket opp. Det er lett å savne ting i et rot, åtte sett med lagringsposer, og klær og sko er klassifisert og lagret. Det er lett å gjøre koffertene godt organisert.


Dobbeltsidig twill stoff, vanntett og anti-skittent, tryggere inne i klær, spenne glidelås hode, mer praktisk å bruke.

Å gå ut er mest redd for plutselig regn, folk er uforberedt, bærbar og lett å bruke regn støvler, vanntett og anti-skitten, regn når du er ute og reiser, er ikke redd for våte sko, matt materiale er slitt og slitesterk, du kan ha noen par av sko når du går ut.

Hælen på skodekselet har glidelås, og bunnen er utstyrt med et vanntett lag, slik at vannet ikke kan komme inn i skodekselet langs glidelåsen, og vanntett er rundt.

Reiser utenfor, i tillegg til å nyte fjellene og vannet, vær oppmerksom på solbeskyttelse. Sørg for å ha solkrem før du går ut, og spray den på ansiktet ditt uten å være fettete. I tillegg til å kunne effektivt beskytte mot UV-stråler, virker det også som et blekemiddel. Jeg tror denne sommeren har det, og det er ikke bekymret for soling.

Den brette servanten kan ikke okkupere posisjonen. Det er veldig praktisk å gå ut for en piknikcamping. Polyester stoffet er vanntett og mer effektivt. Den har en stor kapasitet. Det er praktisk å rense frukt og grønnsaker inni og lett å leiren.

Tøfler er avgjørende for å gå ut, sammenleggbare tøfler, oppbevaringsbagasje okkuperer ikke stillingen, lett å bære, massepunktdesign nederst, gå ut til hotellet for å gå ut og sette på tøfler for å slappe av føttene.

Vaskekoppen på toalettsaker er ensartede, størrelsen er liten, og det er praktisk å gå ut for sightseeing. Halvparten av dem er oppbevaringsrom, og den andre halvdelen kan brukes som en munnvaskekopper. Man kan få alle tingene og nyte en sunn reise.


Forespørsel