Rød høy hæl Cover

Rød høy hæl Cover

Høyhælte sko er en må-ha for moderne damer. På grunn av skinnsko med en viss høyde, når du velger en sko dekke, for å tilpasse strukturen til eneste, unngå valg av flat skoovertrekk, prøv å velge vanntett med høy hæl design. Skoovertrekk, slik at selv i den regnfulle dager, kan du gjerne ha din favoritt høyhælte sko. Vi er rød høy hæl dekke Kina leverandør. Vi har vært i rødt høy hæl dekselet 12 år oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi er også levere konsert PE regnfrakk.
Chat nå

Produktdetaljer

Produktnavn: Kvinner PVC justerbar middels rør høy hæl regntett sko dekke

Farge: trykt rød, trykte blå

Skap: 20-fots kabinett med 27000 par eller så

40-fots kabinett med 63.000 par eller så

Materiale: Pearl filmen PVC + sklisikker stripe bølge nederst)

Størrelse: som følger

Str. M L-XL

Sko størrelse 35-36-37-38 39-40 41-42

 

Funksjoner:

1). enkel å utføre på regnværsdager

2). tørke ren og putte den i posen etter bruk, enkelt å samle

3). romanen design, ergonomiske

4). velge riktig størrelse for bruk, ikke for å strekkeFAQ: oransje fiske Sand ligger i blå himmel og blått hav av South Australia halvøya, på bredden av den vakre Orange-bukten. Det er en skattekiste full av turisme i øst i Shenzhen. Fra kartet er hele stranden som en halvmåne innlagt mellom det blå havet og den blå himmelen. Trærne her er blå og hvit og sea breeze er milde. Hele bukten strekker seg en kilometer. Vannet dekker et område på ca 300 hektar. Omgitt av grønne åser på tre sider, er det et hav og himmel. Lyse sol, blått vann, hvite sandstrender og berusende sjøbrisen gjør oransje sand en ideell kystferiestedet. (Rød høy hæl cover)

Varmen og romantikk av fiske sandstrand er vanskelig å matche med andre strender. Stranden er ikke veldig stort, men det er fin hvit sand som sølv, blå og blendende sjøvann, ved stranden er en høy, frodig skog, navnet er også veldig merkelig, kalte Casuarina. Kilden til varme og romantikk kommer fra paret som danset på stranden oransje sand. Spaser langs stranden, hvisker; skogen Grill, lyden av bølgene. Selvfølgelig, kan du også se på hverandre, stille, bare for å forfølge sjeldne fred i hjertene. Transport fra urbane området, busstransport 360 Nanao Street, ta motorsykkelen i retning av Yangmeikeng i gatene i Nanao og ser oransje fiske sand på veien. Billett/åpningen tid er 15 yuan i løpet av dagen. Hvis du parkerer over natten, du må betale en annen 10 yuan, og du betaler 30 yuan for teltet.

Orange fiske sandstrand ligger i en regnfull, når du kommer til å reise og spille. Husk å ta med din egen vanntett regnfrakk og vanntett sko dekke. Fordi været er foranderlig, jeg ser på den klare himmelen på et øyeblikk, og det regner tungt i blinking av øye. (Rød høy hæl cover)

Regnet holdt det gående, fine regn silke vevd inn i et stort nett, henger fra skyene til bakken, Fjern fjellene, rosa fersken nærheten, de grønne poplars, den myke willow grenene er innhyllet i denne grenseløse nettet. Dette nettet er et sjal vevd av våren jenta, dekket i himlene og jorden, og dyktige på fjellet. (Rød høy hæl cover)

Regn av himmelen, flagrende i spor, som fine sanden flyr på himmelen; å bringe håp til jorden grønn, myker opp i blad spissen, og også bringe en behagelig smak til anda elven dammen, 觅Looking for mysteriet med oransje sand beach.

Shenzhen Lide Ming regnfrakk er billig og stilig, og det påvirker ikke verdien av kroppen, men det også øker sin egen temperament og blir en motetrend.


Forespørsel