Sko dekker plast

Sko dekker plast

Vi er sko dekker plast Kina grossister. Vi har et profesjonelt teknisk team og avansert produksjonsutstyr for å sikre at kvaliteten på produktene og tjenestene. Vi leverer også utendørs regnfrakk.
Chat nå

Produktdetaljer

Beskrivelse

Bekymrer du alltid regnværsdager? Får du alltid skoene våte? Nå tilbyr vi en perfekt løsning for deg. Våre sko dekker plast kan gi en beskyttelse, bare slitasje på den, høyhælte skoen din vil forbli tørr og elegant som den alltid er. Det hjelper til med å blokkere støv, regn eller andre skitt og lar deg få godt humør selv i de regnfulle dagene.


Funksjoner:

1). Lett å gjennomføre på regnfulle dager

2). Tørk rent og sett den i posen etter bruk, lett å samle

3). Roman design, ergonomisk

4). Velg riktig størrelse for bruk, ikke for strekking

Merke: Li Deming

Størrelse: S / M / L

Materiale: PVC

Farge: rosenrød / blå

Opprinnelsessted: Shenzhen

Utførelse: manuell

Skap: 20-fots skap med 27, 000 par eller så / 40-fots skap med 63, 000 par eller så

Behandler tilpasning: kan

Bruksområder: spesiell vanntett, regntett og vindtett, dette produktet er laget av ren PVC, sklisikker, uttrekkbar, lett å bære, lett å rengjøre, skyll med vann, langvarig bruk, ikke engangsprodukter, vakkert utseende, spesialdesignet for deg å dra ut i regnfulle dager. Når det er ekstra.


covers shoes women.jpgFAQ: Majishan Country Park ligger i Longgang District, Shenzhen. Det er koblet til Sanzhoutian Reservoir i Yantian District i vest, til Kwai Chung Town i øst, og til den østlige Gold Coast of Shenzhen i sør. Det totale arealet er 28 kvadratkilometer. Det er et sjeldent tilstøtende byområde og er ikke blitt vandalisert. Vakker fjellskog. Det meste av parken 0010010 # 39; toppene er under 500 meter over havet, og skråningen er moderat. Det er et bra sted for fotturer og camping. Det såkalte fjellvannet fungerer ikke, ingen elve vår er ikke stille, ingen foss er mannlig, mange bekker og fosser er et viktig trekk i parken.

Scenic Area Longtan Waterfall Group ligger i Maji Mountain Country Park, under Longtan Mountain of Biling Village i krysset mellom Sanzhoutian i Yantian District og Pingshan Town i Longgang District. Det tar bare 30 minutter å kjøre fra Shenzhen sentrum. Malongshan Longtan Waterfall Group er den nærmeste naturlige fossegruppen til det kystnære fjellområdet. Det er dannet av det bratte vannet i nedslagsfeltet til Yuejin-reservoaret. Det er fosser som renner ned og fosser, i tillegg til hoppende og fallende lag med vann, og det er ingen mangel på muntre og stille bekker. Det er et stort antall fosser her, gapet er stort, vannet er rikt, og skjønnheten i landskapet er i Shenzhen og til og med de omkringliggende områdene. Det kan sies at det er et sjeldent naturskjønt sted for øko-turisme. Løypene og dalene i regnskogen, rundt Pingshan Town, krysser Maji Village hele veien, til Shanggao-reservoaret, går du for å nå. Trærne blomstrer her, og de gamle trærne ruver i århundrer. Det er forskjellige eksotiske blomster og gress i de fire årstidene. Alt er naturlig, og det er et bra sted å utforske.

Maji Mountain Tourism ligger i et regnfullt område når det gjelder turisme. Husk å ta med din egen vanntette regnfrakk og vanntett skodeksel. Fordi været er foranderlig, ser jeg på den klare himmelen med et øyeblikk, og det regner kraftig med et øyeblikk.

Kraftig regn falt vilt fra himmelen, og mørket på himmelen var som et kollaps. Vinden jager regnet, regnet driver vinden, vinden og regnet er samlet for å ta igjen de mørke skyene på himmelen, og hele verden er i regnet. Vinden blåste og regnet falt under jorden. Nærmere utseende, det er ikke en gang en figur på gaten. De hvite blomstene er alle vann, og det har blitt en useriøs elv. Det er utallige vannsprut på toppen; det glitrende vårregnet, som en gruppe uskyldige dukker, samles på himmelen. , spill ned, åååå, flagrende i armene til Moder Jord.

Shenzhen Lide Ming regnfrakk er billig og stilig, og det påvirker ikke 0010010 # 39; det påvirker ikke verdien av kroppen, men den øker også sitt eget temperament og blir en motetrend.

Forespørsel