Ettlags Non-slip bunn Denim sko dekke

Ettlags Non-slip bunn Denim sko dekke

Vi er lenge ettlags non-slip bunn denim sko dekke fra Kina. Vi har viet oss til ettlags non-slip bunn denim sko dekke i 12 år, og våre markeder er spredt over det meste av Europa og Amerika. Vi leverer også ryggsekk regnfrakk og sykkel regnfrakk.

Produktdetaljer


Produktnavn: Blå nylon sklisikre klut sko dekke

Merke: Li Deming

Materiale: nylon klut

farge: blå

Stil: ikke-slip

Opphavsland: Shenzhen

Utførelse: manuell

Gjeldende folk: voksne

Gjeldende steder: innendørs

FAQ:Shenzhen kano Museum, den største gamle kanonen i Kina, hvor båten: 11,6 meter, bredde: 1,10 meter, høy (dyp): 0.78 meter; alder: krigførende land; struktur: Yinmujinjinnan. Ifølge forskning blitt de fleste av mer enn 20 avdekket i verden skattene i museer og byer. Viktig for å studere politisk økonomi, militær kultur og marine klima, skatter

Dette nasjonalskatt kano ble omtalt i 2013 "samling" nr 4, 2014 "Art Market" nr. 3 og 2015 "Samling" nr. 2 dekselet som "Nasjonale skatter Archives". (Ettlags non-slip bunn denim skoen cover)

Dette gamle gigantiske kano har en spiss tupp og en spiss figur. Den ytre veggen er glatt og de tre korn er fortsatt den samme. Interiøret er dekket med koks og øks og swarf. Dette er de gamle forfedrene som har blitt brent med øks etter dusinvis av brann scorching, selv om de har blitt behandlet. Det forble intakt i tusenvis av år og er perfekt. Slike enorme kano som bevarer slik en komplett bare kan ses i store museer i Kina, er sjelden i folk, og verdien er vanskelig å anslå. Gamle kanoen gir verdifull materiale informasjon for studiet av Kinas frakt historie, samt lokale gamle klimaet, historie water transport, historie skipsbygging, produksjon og levekår forfedrene. Det har viktige historiske, kunstneriske og vitenskapelig verdi. (Ettlags non-slip bunn denim skoen cover)

Millennium røyk bølgen er en båt. Ser gjennom det historiske materialet investorer, er det ikke vanskelig å finne at utviklingen av gamle Lingnan kulturen er nært knyttet til utviklet vannvei frakt. Vassdrag i Lingnan området er dekket og shipping er en viktig transportmiddel. Fremveksten av store kanoer har utvidet vannet i Lingnan området og er mye brukt i fiske, jakt, transport og krigføring, vitne utvikling og prakt av Lingnan kultur. Når det økonomiske fundamentet utvikler nok til å bære hooligans kultur og kunst, forlater kultur og kunst uunngåelig en uutslettelig strålende preg på ganger. Disse viktige historiske bevisene er alltid kjernen av kulturell betydning i kunst samling system.

Se kano museet, er det best å ha en ikke-slip sko dekke. Det finnes et stort antall besøkende hver dag, kommer fra utenfor eller med liten eller ingen skitt eller andre støv. Fordi bare føttene gå i sko, vil såler uunngåelig bli farget med andre støv. Museer er vanligvis større i størrelse, og det er ikke for tidlig å lukke. Dette vil bringe en masse arbeid til museet arbeid rengjøringsmidler. Hvis du setter en sklisikre klut sko dekke på sko, holde gulvet inne i hallen ren. Usynlig reduserer mye unødvendig arbeid. Shenzhen Lide Mingbu sko dekke produsent, prisen er billig og bra, kan gjenbrukes.


Hot Tags: enkelt lag non-slip bunn denim sko dekke, Kina, produsenter, leverandører, fabrikken, engros, tilpasset

Forespørsel

You Might Also Like