Enkelsjikt, glidende bunnfløyelssko

Enkelsjikt, glidende bunnfløyelssko

Produktene eksporteres til Taiwan; Japan, Sør-Korea, USA, Frankrike, Storbritannia og europeiske land er i tråd med internasjonale miljøstandarder. Vi er produsert av enkeltlags bunnfløyelssko fra Kina. Vi har viet oss til enkeltlags glidende bunnfløyelskodekke i 12 år, og våre markeder er spredt over det meste av Europa og Amerika. Vi leverer også Ryggsekk regnjakke og Bike regnjakke
Chat nå

Produktdetaljer

Produktnavn: High-grade sklisikret klutdeksel

Merke: Li Deming

størrelse: en størrelse

Farge: farge

Opprinnelsessted: Shenzhen

Utførelse: manuell

Stil: Unisex

Gjeldende personer: voksne

Kan tilpasses: kan

Kan du brodere logo: du kan

Merk: Denne skostrekk er ikke på lager for øyeblikket. Ta kontakt med kundeservicesystemet hvis du trenger det. Takk skal du ha!FAQ: Yuan Yaweis styling er like individuell som hennes musikk. Hun satte på en svart slyngekjole og satte på et gjennomsiktig kappe. Yuan Yaweis form er veldig spesiell. Den gjennomsiktige jakken og sølvpyntene gjør at jakken ser mindre monotont ut, og et belte viser også Yuan Yaweis midje. Yuan Yawei fikk meg til å tro at noen virkelig har en "regnfrakk" og ser så bra ut.

Yuan Yaweis styling er full av personlighet, men også veldig fasjonabel, kroppen hennes er satt for å bringe ut sin slanke figur, og et par høyhælte sko gjør at Yuan Yawei har en mer feminin utseende. Egentlig noen som har på seg en regnfrakk er også full av gass, se Yuan Yawei vet.

Yuan Yaweis "regnfrakk" -design er fortsatt veldig vakkert, selv om det er gjennomsiktig, men det er sølvpynt på håndledd og midje side, legger Yuan Yawei "regnfrakk" ut av mote, det er virkelig fantastisk, hun er ikke rød, men det er synd !


Forespørsel