T-type Buckle Disposable Plastic Shoe Cover

T-type Buckle Disposable Plastic Shoe Cover

Vi er T-type spenne engangs plast sko dekke produksjon fra Kina. Vi har viet oss til T-type spenne engangs plastsko dekke i 12 år, og våre markeder er spredt over det meste av Europa og Amerika. Vi leverer også "CPE plastskodeksel og G-type spenne plastskodeksel".
Chat nå

Produktdetaljer

Produktnavn: T-type spenne engangs plastskodeksel

Merke: Li Deming

Materiale: PE

farge: blå

Antall tilfeller: 200

Spesifikasjon: 12 * 36cm

Trykt LOGO: Nei

Opprinnelsessted: Shenzhen

Gjeldende personer: voksne

Utførelse: varmtpressing

Denne skodekselet er et spesielt skodeksel til den automatiske skomaskinen. Den er lett i vekt, god i kvalitet og enkel å bruke.T-type spenne engangs plast sko dekke franchise stedet utvalg 8 elementer

1. Praktisk transport. I nærheten av sentralstasjonen er det mulig å sette opp en butikk på gaten innen 20 minutters gange. Hvilken side er bedre for drift, og etterspørselen etter fotgjengertrafikk på begge sider av veien er bedre, med en side med flere fotgjengere også.

2. Ligger i den sentrale handelsgaten. Det er best å gå nord og sør mot gaten; Nord-Sør-gaten er best å sitte vest mot øst og være på nordvest hjørnet av krysset. I tillegg er treveis krysset et godt sted; det er ikke mulig å åpne en butikk på bakken; Vegghøyden og butikkgulvet bør ikke være for stor.

3. Å velge et butikkfront med annonseringsplass. Noen butikker har ikke en egen fasade, og butikken mister selvsagt sin uavhengige annonseringsplass, noe som gjør at du mister plassen til å "markedsføre" markedsføring foran butikken.

4. Velg plasseringen som er endret fra kald til varmt. I stedet for å velge en butikk som nå er optimistisk om forretningsstatusen i virksomheten, er det bedre å velge et gate eller byområde som ikke er langt fra å være optimistisk på grunn av kulde.

5. Nær hvor folk samles. Slik som teatre, kinoer, parker og andre kultur- og underholdningssteder, kanskje i nærheten av store verksteder og strukturer, kan dette aspektet tiltrekke fotgjengere inntekter og utgifter, på den annen side er det enkelt for lånetakerne å huske plasseringen av butikken, og lånetakerne som har kommet til publikum for å fremme introduksjonen, vil det være lettere å veilede folk å besøke.

6. Velg et sted hvor folk øker raskere. Utviklingen av bedrifter, bosetninger og kommuner vil bringe flere kunder til butikken og gjøre det mer operativt potensial.

7. Velg en side som er mindre horisontal eller obstruktiv. I mange tilfeller vil fotgjengere krysse veien, slik at de går sammen for å unngå kjøretøy eller andre fotgjengere og forsømmer butikkene.

8. Velg stedet som bevisst utgjør en bestemt type marked. I den langsiktige operasjonen utgjør en bestemt by som samler seg i en bestemt gate et "konvergensmarked" for å selge bestemte typer varer. Virkeligheten viser at for de butikkene som driver varige varer, hvis de kan møte på et bestemt sted eller blokkere, så kan de tiltrekke seg kunder. Fordi folk tenker på å kjøpe et bestemt produkt, vil de naturligvis tenke på dette stedet.


Forespørsel