Tykk denimskodeksel

Tykk denimskodeksel

Vårt firma er en profesjonell produsent av sko dekker. Vi påtar oss bestillinger for spesielle skostrekk for fabrikker, eiendommer og villaer i inn-og utland. Vi er Tykk denim-skostrekkproduksjon fra Kina. Vi har viet oss til tykt denimskodekke i 12 år, og våre markeder er spredt over det meste av Europa og Amerika. Vi leverer også Ryggsekk regnjakke og Bike regnjakke.
Chat nå

Produktdetaljer

Produktmerke: Li Deming

Produktnummer: LDM-568

Produktmateriale: Camouflage denim

Produktets opprinnelse: Shenzhen

Produktspesifikasjoner: 31 * 20cm

Produkt stil: mote

Produktemballasje: bagged

Enten det kan tilpasses: du kan

Enten å legge til logo: kan


FAQ: De sa alle: Folk som aldri har vært i Dapeng, er egentlig ikke i Shenzhen. Dapeng har røttene til Shenzhen historie og kultur. Det er 6.000 år siden, den tidligste eldgamle menneskelige livsstedet i Shenzhen, Xiantouling-området, forankret i Lingnan. Den eldste tradisjonelle kulturen er den eldste og viktigste militære gamle byen i Shenzhen, Dapeng City. Dapengs byfly er i en nesten trapesformet layout. Hele byen er delt inn i fire porter: øst, vest, sør og nord. Den imponerende gamle byporten står høy, og mer enn 1000 hus i porten er antikke, gamle gater og store. Skiferbelegningen og den blå mursteinbelegningen bære den store vekten av gamle vogner. Byen, de blå mursteinene og de grå fliser, de smale gatene og smugene, byens store hus er innredet med flotte, skårne bjelker, den vakkert utskjermede verandaen, de trykte flettede steinstrinnene, stille fortelle den friske Live fortiden. Boligene der har Ming-dynastiet og sjarmen til folkekulturen Hakka og Guangfu.

Ifølge historiske historier var mer enn ti Qing-dynasti-generaler i den gamle byen høytidelig, mektig og majestetisk. Blant dem var den anti-britiske generalen, Lai Jingjue, mannen til den offisielle klassen i Shenzhens moderne historie. Hans "General Zhenwei" var den mest komplette. Dapeng Ancient City er en av de mest komplette militære byene i Ming-dynastiet på den østlige kysten av Kina. Det er den eneste nasjonale nøkkelen kulturelle relikvier beskyttelse enhet i byen. I 1988 annonserte Shenzhen Municipal Government mer enn ti steder, inkludert Dapeng City og East Gate, South Gate og General Lai's General som byens viktigste kulturelle relikvier; i 1989 annonserte Guangdong Provincial People's Government Dapeng City som "provinsen". I 1996 var det "Shenzhen Patriotism Education Base"; I 1996 ble "Dapeng Ancient City Museum" etablert for å utføre vitenskapelig og effektiv beskyttelse og styring av Dapeng City. Dette har viktig verdi for å studere historien om gammel kinesisk arkitektur, historien om byplanlegging og konstruksjon, folkekulturen til Ming og Qing-dynastiene og historien om bygging og bygging.

For å delta i Dapeng Old Town Museum, er det best å bære våre produkter. Det er et stort antall besøkende hver dag, kommer inn fra utsiden eller med lite eller ingen smuss eller annet støv. Fordi bare føttene går i sko, vil solene uunngåelig bli flekket med annet støv. Hvis du legger en sklisikring på skoene dine, må du holde gulvet inne i hallen ren. Usynlig reduserer mye unødvendig arbeid. Shenzhen Lide Mingbu skostrekk produsent, prisen er billig og god, kan gjenbrukes.

Forespørsel