Tykt glidende skopdeksel

Tykt glidende skopdeksel

Klutskodekket har lang levetid og er behagelig å ha på seg. Den kan brukes hele året og brukes flere ganger. Helse, vinter er ikke frossen føtter, sommeren er ikke vanskelig. Til fordel for føttens ydmykende vekt. Vi leverer tykk sklisikring av chinaprøve på porselen. Vi har profesjonell teknisk team og avansert produksjonsutstyr for å sikre at kvaliteten på produktene og tjenestene. Vi leverer også Miljøvennlig PVC badekåpe.
Chat nå

Produktdetaljer

Produktnavn: Eiendoms spesialskovertrekk

Merke: Li Deming

Ansiktsmateriale: bomullstøy

størrelse: en størrelse

Farge: rød, blå, lilla, flerfarget valgfritt

Opprinnelsessted: Shenzhen

Håndverk: Håndlaget

Enten det kan broderes LOGO: kan

Kan tilpasses: kan

Vanlige spørsmål: Bruk en skodeksel over hengebroen


Shuanglonggou naturskjønne område har et veldig morsomt sted, det tilhører det opprinnelige skogsområdet. Når du går inn, ser du super spennende glassfjærbro! Kabelbroen er veldig morsom. Lengden på glassfjæringen er 199,9 meter, og den ligger midt i den høye dalen. Broen er full av trær på begge sider, og naturen er utmerket etter å ha gått opp. Hele broen er gjennomsiktig, noe som betyr at du kan stå på toppen av naturen, og stå på den for å se naturen på det hele naturskjønne stedet. Stimuleringen av denne høyden er virkelig flott!


Når du går på denne hengebroen, må du ha en skostrekk spesielt forberedt for dette. Når du står på det, vil du føle deg veldig redd, og denne frykten er grunnlaget for kroppen din fra dine såler. Noen mennesker er direkte redd for beina. Det myke trinnet kan ikke bevege seg, og grep straks røret over kabelbroen, og nekter å slippe av. Noen modige turister så at de var redd på denne måten, og noen skrek og skrek, og det var veldig morsomt å være veldig morsomt. Alle besøkende som ønsker å spille denne glassfjæringsbroen må ha en sterk psykologisk kvalitet, å vite at du står overfor mer enn bare en bro. Det vil være andre besøkende mens du er borte, og du bør ikke bli påvirket av de som er redd. Det vil være mange turister som bor mens de går, fordi naturen på denne broen er veldig vakker bortsett fra horror. Det er en unik unikhet.


Forespørsel