Tykk Polyester klut sko dekke

Tykk Polyester klut sko dekke

Vi er tykk polyester klut sko dekke Kina leverandør. Vi har vært i tykke polyester kluten sko dekke 12 år oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi er også levere konsert PE regnfrakk...
Chat nå

Produktdetaljer

Produktnavn: Polyester sklisikre klut sko dekke

Merke: Li Deming

Materiale: polyester klut

farge: blå

Stil: ikke-slip

Opphavsland: Shenzhen

Utførelse: manuell

Gjeldende folk: voksne

Gjeldende steder: innendørs

Merk: Denne skoen dekke har bare en liten mengde på lager for tiden. Hvis du har mange venner, kontakt online kundeservice, takk!

FAQ:Maintenance arbeidstaker selv-dyrking

Jeg er veldig kjent med hva slags krets og kloakk vedlikeholdsarbeid. Romkamerat har en gutt, men det synes at det ikke vil reparere noe. Barn er nå mer delikat og i utgangspunktet ta ikke disse virksomhetene. På den tiden, var jeg også skyldig av hva å gjøre hvis det var et problem, men de fortalte meg ikke å bekymre deg, det er en mester som er ansvarlig for vedlikehold, dyktige og svært ansvarlig. På én gang, var frontlyktene i rommet ikke opplyst. Etter å ha kontaktet den gratis husholderske og vedlikeholdspersonell, gikk de raskt til døren. De hadde også en sko dekke før du går inn døren, fryktet at de ville gå på våre bakken. Det synes at romkamerater forstår gratis tjeneste.


Forespørsel