tykk polyester klut skodeksel

tykk polyester klut skodeksel

Vi er tykk polyester klut sko dekke kina leverandør. Vi har vært i tykk polyester klut skodekke 12 år gammel, fått en rekke teknologi patenter. Vi leverer også konsert PE regnfrakk ...

Produktdetaljer

Produktnavn: Polyester glidende klut skodeksel

Merke: Li Deming

Materiale: polyester klut

farge: blå

Stil: sklisikker

Opprinnelsessted: Shenzhen

Utførelse: manuell

Aktuelle personer: voksne

Aktuelle steder: innendørs

Merk: Dette skodekselet har bare en liten mengde lager for tiden. Hvis du har mange venner, vennligst kontakt online kundeservice, takk!


Vanlige spørsmål:Selvdyrking av vedlikeholdsarbeidere

Jeg er veldig ukjent med hva slags krets- og kloakkvedlikeholdsarbeid. Romkameraten har en gutt, men det ser ut til at det ikke vil reparere noe. Barna er nå mer delikate og berører i utgangspunktet ikke disse virksomhetene. På den tiden var jeg også skyldig i hva jeg skulle gjøre hvis det var et problem, men de fortalte meg ikke å bekymre meg, det er en mester som er ansvarlig for vedlikehold, dyktig og veldig ansvarlig. På en gang ble frontlysene i rommet ikke tent. Etter å ha kontaktet gratis husholderske og vedlikeholdspersonell, gikk de raskt til døren. De hadde også på seg et skodeksel før de gikk inn i døren, i frykt for at de ville gå på bakken vår. Det virker som romkameratene virkelig forstår gratis service.


Hot Tags: tykk polyester klut skodekke, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, engros, tilpasset

Forespørsel

You Might Also Like