Tykk fløyelskodeksel

Tykk fløyelskodeksel

Vi har utført streng kvalitetskontroll på alle aspekter av produksjonsprosessen til skodeksemaskinen og etablert et perfekt ettersalgsservice system.Vi er tykk fløyelskodekselproduksjon fra Kina. Vi har viet oss til tykk fløyelskodekke i 12 år, og våre markeder er spredt over det meste av Europa og Amerika. Vi leverer også Ryggsekk regnjakke og Bike regnjakke

Produktdetaljer

Produktnavn: High-grade sklisikret klutdeksel

Merke: Li Deming

størrelse: en størrelse

Farge: farge

Opprinnelsessted: Shenzhen

Utførelse: manuell

Stil: Unisex

Gjeldende personer: voksne

Kan tilpasses: kan

Kan du brodere logo: du kan

Merk: Denne skostrekk er ikke på lager for øyeblikket. Ta kontakt med kundeservicesystemet hvis du trenger det. Takk skal du ha!


Glassplankveien, strandpromenaden bør byttes ut med en skostrekk


Dagene i Sanya er alltid så blå, så rene. Jeg vet ikke om jeg har en annen skjebne med Sanya. Hvert år har jeg alltid sjansen til å gå til Sanya for en ferie. Det dovne livet til Sanya tiltrak meg, la meg forelske seg på stranden der, ble forelsket i kokosnøttene der, og ble forelsket i solskinnet der. Sanya i mai har allerede møtt meg med en varm soloppgang. Ved å bruke lange ermer, tok vi av oss strøkene tidlig og satte på shorts, standard flip-flops og strand kjoler.

Orchid Valley: Det eneste gratis stedet i skogsparken, tropiske planter og lignende kan ses. Etter Orchid Valley sendte batteribaren oss til Longjiang Cable Bridge. Filmens søker var veldig overfylt. Det tok lang tid å komme på broen, begrenset til 50 personer, en gruppe av dem, men det var OK, ikke for mye. Rist, jo bedre midt i naturen, det er litt risting. Du kan tydelig se stranden i det fjerne. Senere gikk jeg til glassplankveien som nettopp hadde åpnet seg, og jeg måtte bytte skodekket på strandpromenaden, men denne glassveien var ikke så skummelt som jeg trodde, og det var ganske lenge. Det neste trinnet er å gå rundt og passere Ge Ge's bryllupssal. Jeg er ikke veldig interessert i det. Jeg gikk ikke inn, skogparken har spennende zip-linjer og andre flyprosjekter. Våre "eldre team" bare passert forbi. Det endte dagens reiserute.


Hot Tags: tykk fløyel sko dekke, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, engros, tilpasset

Forespørsel

You Might Also Like