Tynn fløyel sko dekke

Tynn fløyel sko dekke

Vi er gir tynne fløyel sko dekke Kina grossister. Vi tilegnet oss tynn fløyel sko dekke 12 mange år, dekker det meste av Asia og Amerika markedet. Vi er også levere, gutt regnfrakk dress.
Chat nå

Produktdetaljer

Produktnavn: Dobbel bunn blå flat fløyel sko dekke

Merke: Li Deming

Materiale: flat flanell

Utførelse: manuell

Gjeldende folk: voksne

Brodert logo: kan

Behandling av tilpasning: kan

Funksjoner: roman farge, kan være brodert, brodert, trykt, sklisikre nederst (kan velge ikke brodert, ingen anti-skli bunn) kan renses gjentatte ganger. (LOGO kan tilpasses etter kundens ønske) Skoen dekselet kan skreddersys etter forskjellige krav kundene! God slitasje motstand, rengjøring blir ikke nedtonet, dobbel bunn! God bruk motstand, ikke lett å bli slitt av hælen på den eneste, fungerer fint! Gjentatte rengjøring blir ikke nedtonet, kan brukes for 2-3 år.Gome's master kalt og satt av på premisset om at noen mennesker hjemme hadde praktisk hette å rengjøre. Det er beundringsverdig at master hadde en sko dekke når han kom i gang. Faktisk, kan alle se den på bildet. Hjemmet er dekket med keramikkfliser. Denne type av foten føles virkelig nødvendig å ha, men rengjøring mesteren sa at det er nødvendig å strengt overholde selskapet forskrifter. Når du går til kundens hjem, du må ha en sko dekke og "Bygg" forsyninger er også veldig bra. Rasjonell, det ser rotete hele. Som en nåværende Gome liker jeg lærerne.

Med langvarig bruk, panseret har mye olje flekker på overflaten og innsiden, men master sa at dette er veldig rent. Etter forbereder vann og strøm styret masters, er resten av arbeidet å nyte siden. Master rengjøring arbeid.

For å lette rengjøringen av hetten, er det en beskyttende lomme under scouring å vikle panseret. På dette tidspunktet, når oljen er renset, flekken vil ikke sprut utenfor, og oljen flyter til vannet med drain etter tømming. I bassenget føles det som en støvfritt konstruksjon.


Forespørsel