Gjennomsiktig Belt Point Rain Boots

Gjennomsiktig Belt Point Rain Boots

Slipebeltet brukes i munnstykket på skodekselet, som ligger nær ankelen for å hindre at det faller av. Vi er gjennomsiktige beltepunkt regnstøvler. Vi har profesjonell teknisk team og avansert produksjonsutstyr for å sikre at kvaliteten på produktene og tjenestene. Vi leverer også gjennomsiktig regnfrakk.
Chat nå

Produktdetaljer

Produktnavn: Rainproof Shoe Cover

Merke: Li Deming

størrelse: en størrelse

Materiale: PVC

Farge: Kan tilpasses

Opprinnelsessted: Shenzhen

Utførelse: manuell

Behandler tilpasning: kan

Bruk: vanntett reise

Egenskaper:

1. Reduksjon av motstanden, på grunn av bruk av elastisk stoff, er det ikke lett å deformere etter strekking, elastikken er rimelig, skoene vil ikke bli pakket for tett og overflaten av skoene ikke vil være flate, danner et våkne som ikke kommer til å røre på bevegelsen. hindring.

2, med selvlåsende, bunnen har totalt to hul forside og bakside, og den hule delen har en sterk elastisitet, kan passe perfekt sammen med en rekke road sko, fjellsko, effektivt øke friksjonen, glidebryteren anti-slip effekt.

3, anti-fouling og støvtett, elastisk stoff, ikke bare pustende og wicking effekt, er veldig bra, rimelig, men også kan forhindre problemer forårsaket av støv og smuss, ikke bekymre deg om de små insekter som kryper inn i skoene i utendørssporten, disse forferdelige tingene har skjedd.

4. Slipebeltet brukes på munnstykket på skodekselet, som ligger nær ankelen for å unngå å falle av.

5. Den bakre delen vedtar en praktisk glidelås, noe som er praktisk for rytterne å sette på og av raskt.Vanlige spørsmål: Ransparent beltebølgepunkt regn støvler og mote regnjakker gir deg kjendisens tidligere boligkultur

Den tidligere residensen til Chen Yanqiao ble bygget i slutten av Qing-dynastiet. Hele bygningen ble bygget i henhold til fjellet. Huset var formet som et hus som satt sør i nord, veggen var laget av tre i en jord, taket var skråt på begge sider, og den grå flisen var dekket. Bak huset er to rader av forfedres hjem bygget i midten og sen Qing-dynastiet. De er de levende husene til foreldrene og onkene sine. De er typiske Hakka boligbygg.

Chen Yanqiao er den første generasjonen kinesiske trykkerier og historiske og kulturelle kjendiser. Hans verk har blitt samlet inn av British Museum, det russiske kunstmuseet og Lu Xun Memorial Hall. Chen Yanqiao er en student og tilhenger av Mr. Lu Xun. Han er en fortaler og deltakere av den fremvoksende kinesiske tresnittbevegelsen i moderne tider, og er også en berømt utskriftsteoretiker og lærer.


Guanlan Building er hovedsakelig konsentrert i Guanlan Old Town, Niuhu Village, Wuhu Village og de omkringliggende områdene. Formen er hovedsakelig firkantet, og formen er ikke mye forskjellig fra Kaipings. De er spredt gjennom rismarkene og landsbyene, som viser antikke greske kolonnader, gamle romerske kolonner, islamske bladbuer, gotisk, barokkstil og til og med jugendstil og industribygninger. Teknikker. Med så mange "vestlige elementer" har folk som går mellom dem, følelsen av å være i de vestlige feltene. Under eksotisk utseende kan folk også se flotte, tradisjonelle veggmalerier, blekksprutformede avløp, dørrammer og løvreliefninger, unicorns eller fugler på takkanten ... fremvoksende vestlig kultur og gamle kinesiske tradisjoner. På denne måten er de harmonisk rendezvous sammen med de uformelle og praktiske konseptene av livet.


Vinden er smeltet av regnstjernen, som å lete etter noe på bakken, øst er på vei, og vest er bumping. Veien opplevde bare et sted for ly fra regnet, og regnet slengte ned. Regnet blir større og større, og det er som å hælde ned. Å se på regnet på himmelen er som en stor foss! Et vindstød blåste, og regnet som en foss ble blåst som røyk, tåke og støv.


Fasjonable gjennomsiktige skostrekk og regnfrakker kan hjelpe deg med å løse problemet med å ikke være i stand til å spille fritt på regnfulle dager. En 360 graders regnbeskyttet skodeksel beskytter skodekselet mot regn. EVA materiale mote regnjakke, pustende, ikke stikker til omsorg for deg. Når du spiller i regnet og nyter skjønnheten, har du blitt et landskap i andres øyne, og også kle på en drøm om andre.


Forespørsel