Transparent skostrekk

Transparent skostrekk

Vi er gjennomsiktig sko dekke Kina Grossister. Vi har profesjonell teknisk team og avansert produksjonsutstyr for å sikre at kvaliteten på produktene og tjenestene. Vi leverer også gjennomsiktig regnfrakk.

Produktdetaljer

Produktnavn: Transparent regnskodeksel

Merke: Li Deming

størrelse: en størrelse

Materiale: pvc

Farge: gjennomsiktig

Opprinnelsessted: Shenzhen

Utførelse: manuell

Behandler tilpasning: kan

Bruker: FotturerFAQ: Ligger i Shiyan, Bao'an District, Shenzhen, Yangtai Mountain er fantastisk og vakker. Det er 587 meter over havet og er den høyeste toppen i vest for Shenzhen. "Yangtai Pinnai" ble kåret til en av de åtte naturskjønne stedene i Shenzhen, og det har blitt et godt sted for kinesiske og utenlandske turister og allmennheten for å nyte sightseeing, turisme, fritid og fitness.

Ligger i Yangtai-fjellet i Bao'an-distriktet, er hovedtoppen 587,3 meter over havet. Regnet er tilstrekkelig og været er hyggelig. Det er den viktigste kilden til Shenzhen River. Det er mer enn 10 reservoar spredt rundt fjellet, inkludert Shiyan, Tiegang, Xili, Gaofeng og Laiwushan. I regntiden er skyene røykfrie, uforutsigbare, fjellene er frodige, og de ville dyrene er infested. Yangtai-fjellet har dalens dal, ømheten til de syv mødrene, etc. Den nedre delen av Yangtai-fjellet er området der Hakkas bor.

Det er mange sjarmerende menneskelige og naturlige landskap på Yangtai Mountain, og Yangtaishan Waterfall kan kalles en av dem. Fra Laiwushan-reservoaret i den østlige delen av Yangtai-fjellet, klatring langs en liten bekk som strømmer ned fra fjellet, så jeg en foss mellom de to små topper, som er omtrent fem eller seks meter bred. Vannet er kvelende og momentumet er ekstraordinært. Fossen falt fra en høyde på mer enn 10 meter, og det falt i et dypt basseng i en bukt og sprutte sølvbølger. Langs strømmen fusjonert av denne fossen er det mer enn 10 fosser, store og små, og naturen underveis er veldig stille og stille.

Da da Tiangong ikke gjorde skjønnhet, da du nyter naturen, regnet det plutselig. Hva skal du gjøre med dette? Hvordan velge? Som alle andre, hva er alternativene under taket? Det er vanskelig å få en god tid til å reise. Faktisk har balkongen fjellet i regnet også en sjarm. Det er imidlertid veldig beklagelig å være begrenset til et bestemt sted og å se andre vakre omgivelser.

Fasjonable gjennomsiktige skostrekk og regnfrakker kan hjelpe deg med å løse problemet med å ikke være i stand til å spille fritt på regnfulle dager. En 360 graders regnbeskyttet skodeksel beskytter skodekselet mot regn. EVA materiale mote regnjakke, pustende, ikke stikker til omsorg for deg. Når du spiller i regnet og nyter skjønnheten, har du blitt et landskap i andres øyne, og også kle på en drøm om andre.


Hot Tags: gjennomsiktig sko dekke, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, engros, tilpasset

Forespørsel

You Might Also Like