Velvet sko dekke

Velvet sko dekke

Kluten sko dekke sparer plass for familien, og kan brukes for både vert og gjesten, og kan også hindre tap av sko. Unngå eierens bomull tøfler, sandaler og tøfler, og disponibel skoovertrekk for gjestene. Bringe raskere og enklere liv til hektiske liv. Vi leverer fløyel sko dekke Kina utvalg tester. Vi har profesjonelle tekniske team og avansert utstyr å sikre at kvaliteten på produktene og tjenestene. Vi leverer også miljøvennlig PVC bad lue.
Chat nå

Produktdetaljer

Produktnavn: eiendomsmegling spesielle sko dekke

Merke: Li Deming

Møte materiale: bomull klut

størrelse: én størrelse

Farge: rød, blå, lilla, multi-farge valgfritt

Opphavsland: Shenzhen

Håndverket: håndlaget

Om det kan være brodert LOGO: kan

Kan tilpasses: kan


Med det økende presset folks arbeid, alle er ivrig etter å slippe sine hjerter i naturen, men ikke bare natur, men også vakre landskap kan gi deg åndelige lettelse. Det er også mange gamle bygninger i Kina. La oss somle, og fra øyeblikket du angir denne eldgamle bygningen, du vil føle at du er liten i historien. Ikke bare det, men vi kan også forstå noen historiske fortellinger på den tiden gjennom en masse tekst Merkevarelansering, og oppdateres livet ditt. Følelsene av verdier, i dag jeg kommer til å snakke med deg om hva gamle bygninger i Kina er verdig vårt besøk.

Hvis du er heldig, kan du fortsatt høre de buddhistiske skriftene eller noen mennesker tilber, finnes det en rekke aktiviteter om buddhisme i lokalområdet, og selv drama forestillinger om buddhisme kan bli sett, når vi sitter under scenen aktører på scenen nøye utført buddhistiske musikken som høytidelig og respektert, og vi vil føle rensing av vår sjel. Men her må vi minne alle om at det er mange spesielle skikker for lokalbefolkningen som vi må respektere. Selv når du angir tempelet, må noen ganger du ha en sko dekke inn, så vi må respektere lokale kulturelle vaner.


Forespørsel