PVC-plast regn sko dekke

PVC-plast regn sko dekke

Denne regn sko dekke er laget av høy kvalitet PVC materiale og har gode regn motstand. Bunnen er laget av tykk sklisikre plast bunnen, som er slitesterkt. Det er spesielt egnet til regnfull dager og kan plasseres direkte på utsiden av sko å hindre sko fra å bli våt. Vi er PVC plast regn sko dekke Kina leverandør. Vi har vært i PVC plast regn sko dekke 12 år oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi er også levere konsert PE regnfrakk.

Produktdetaljer

produktinformasjon

Produktet merket: Li Deming

Produktnummeret: XT-FY-B

Produktet materiale: pvc

Skap: 20-fots kabinett med 28 000 par eller så

40-fots kabinett med 64 000 par eller så

Produktanbefaling: M L XL

Pakking nummer: PVC uavhengig pakke

Om behandling av tilpasning: kan

Om du vil skrive ut logoen: kan

Produktets ytelse: denne regn sko dekke er laget av høykvalitets materiale som pvc med gode regn motstand. Bunnen er laget av tykk sklisikre plast bunnen, som er slitesterkt. Det er spesielt egnet til regnfull dager og kan plasseres direkte på utsiden av sko å hindre sko fra å bli våt.

Koden lengde lang bredde

M 25CM 11CM 18CM

L 28CM 11CM 18CM

XL 29CM 11CM 18CM

FAQ:Waterproof skoovertrekk er veldig bra

Wanfubi er laget av rød lilla leire keramikk ved høy temperatur. Hele lindring består og veier ca 110 000 kilo. Det samler 10.000 ord fra tidligste hieroglyfer til ordene "Zhong", som Zhong Dingwen, Cao, Li og Yi. Mange er de mest relieff lilla sand keramikk i verden. I 2000 ble han innrullert i Guinness Book of verden. Det er forutsatt at de fleste av "blessings" på Wanfu veggen kommer fra opprettelsen av folk. Det er både den gamle keisere blekk skatter, for eksempel halv velsignelse av Huizong av Song-dynastiet, som betyr at han var halvparten av regelen for tiden. Det er også "Fu" tegnet gitt 71 år gammel fødselsdagen til Liu Luoguo av keiser Qianlong, og "Fu" karakter av den gamle stor kalligraf Wang Xizhi. "Fu" handwritings av lederne av nye Kina, Mao Zedong, Zhou Enlai og Deng Xiaoping kan finnes på Wanfu veggen. Wanfu Plaza ligger på vestsiden av Fuyong Street bygningen og på vestsiden av kultur- og kunstsenter. Den har en total investering på mer enn 30 millioner yuan og dekker et område på Detkoster 39 000 kvadratmeter. (pvc plast regn sko cover)

Plaza er delt inn i tre områder: Nord er et møteområde, preget av et semi-sirkulære podium rommer en stor ytelse eller dans; den sentrale delen er et turistområde, bygget med en stor hvit granitt stein skåret Kowloon kolonner, 19.99 meter høye, 3 meter i diameter, gravering float er 60 cm, totalvekten er 260 tonn og diameteren på spray bassenget er 28 meter. Området rundt bassenget er dekket med granitt "to dragon spill perler" relieff rekkverk, og åtte 1,99 meter høy lille dragen kolonner er innebygd i kolonnen. Vannspray er danner et fall fra innsiden til utsiden, og delt og stablet. (pvc plast regn sko cover)

På sørsiden av plassen er det en lilla sand keramikk preget Wanfu vegg. Den tosidige lengden er 260 meter, det er 6 meter og tykkelsen av arbeidet er 10-16 cm. Lilla sanden er tørket og gravert, og aktiveres ved høy temperatur på 1160 grader Celsius. Totalt mer enn 10.000 "Fu" tegn fra forskjellige kinesiske skrifter ble samlet. Arbeidet ble gjenkjent av skulptur av Kinas kunstakademi i April 2000, og var den største i verden. Som en del av kinesisk tradisjonell kultur har Fuzi tusen års sivilisasjon og historie. Det er folkets evige jakten og ønske for gode ønsker. Wanfubi har lenge vært med kinesere som har vært ly for tusenvis av år. Kombinasjonen av veggene gjenspeiler høy enhet av tradisjonell kunst og kinesisk folklore. Siden ferdigstillelsen av Wanfubi kommer mange turister å berøre velsignelser ulike skrifter på veggen for å tiltrekke velsignelser. Wanfu Square ble bygget i 1978, ferdig i 1979 og ferdigstilt i 1980. (pvc plast regn sko cover)

Shenzhen Wanfu Square turisme er en regnfull området når du kommer til å reise og spille. Ta dine egne vanntett EVA regnfrakk og PVC vanntett sko dekke. Fordi været er foranderlig, jeg ser på den klare himmelen på et øyeblikk, og det regner tungt i blinking av øye. Shenzhen Lide Ming regnfrakk er billig og stilig, og det påvirker ikke verdien av kroppen, men det også øker sin egen temperament og blir en motetrend.Hot Tags: PVC plast regn sko dekke, Kina, produsenter, leverandører, fabrikken, engros, tilpasset

Forespørsel

You Might Also Like