Regnet dekker For sko

Regnet dekker For sko

Vi er regn sko dekker Kina leverandør. Vi har vært i regn sko dekker 12 år oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi er også levere konsert PE regnfrakk.
Chat nå

Produktdetaljer

Produktnavn: Fortykket bunnen PVC regn sko dekke

Merke: Li Deming

Materiale: PVC

Skap: 20-fots kabinett med 27000 par eller så

40-fots kabinett med 63.000 par eller så

Farge: blå, rosa, passelig

Stil: farge

Funksjoner: vanntett og sklisikre

 

Voksen regntett sko dekke

 

Koden lengde lang bredde

M 26CM 11CM 20CM

L 27CM 11CM 20CM

XL 28CM 11CM 20CM

Transparent shoe cover.jpg




FAQ; Regnet støvler dekker legger temperament.

Maritime idylliske turistområde ligger ved inngangen til Perlefloden elvemunningen vest i Shenzhen. Første fase av utvikling dekker et område på over 1.7 millioner kvadratmeter med en investering på 596 millioner yuan. Det er søyle industri turisme i vest Shenzhen. Hele parken idylliske hagen er delt inn i den Jitang pastorale naturskjønne stedet, den gylne år naturskjønne stedet, vann park naturskjønne stedet, vann markedet naturskjønne stedet, økologiske sivilisasjon hallen, gruppen grønne skulptur, imitasjon økologiske anlegget vann trehus resort area, den idylliske jungelen og økologisk produksjonsområdet. Tema-områder med ulike egenskaper fullstendig møte ulike former for turisme behov som turisme, fritid og ferie, utdanning demonstrasjon, og tilpasse seg behovene til turister i ulike aldre og kulturelle nivåer. Som en stor park med temaet for øko-turisme, idylliske hagen er basert på sin unike baseland natur, og det viser fullt skjønnheten i naturen mens 1,7 kvadratmeter med fantastisk momentum, rik konnotasjon, variert oppsett og sjarmerende landskapet. Kilometer langs stranden forvandlet til en fantastisk verden av wonderland.

Naturskjønne spesiell diett:

Leder av Pearl elvemunningen er en gul-skinned hode og en vakende fisk med ømme smak; berømte Shajing østers, krabber, smør krabber, reker, tilapia og en rekke vill grønnsaker dyrket ved sjøen; I unike våningshuset, kan du også smake hånd-herdet tofu, stein-valset sesamfrø lim og hjemme-brygget risvin.

Idylliske turisme på havet er i et regn, når det gjelder turisme. Husk å ta med din egen vanntett regnfrakk og vanntett sko dekke.

Fordi været er foranderlig, jeg ser på den klare himmelen på et øyeblikk, og det regner tungt i blinking av øye. Shenzhen Lide Ming regnfrakk er billig og stilig, og det påvirker ikke verdien av kroppen, men det også øker sin egen temperament og blir en motetrend.


Forespørsel