Regntrekk til sko

Regntrekk til sko

Vi er regnesko dekker Kina leverandør. Vi har vært i regnsko-dekslene 12 år gamle, fått en rekke teknologipatenter. Vi leverer også konsert PE regnfrakk.

Produktdetaljer

produktbeskrivelse

Fordi du bruker nytt slitesterkt materiale (PVC), kan vårt regntrekk til sko brukes på nytt mange ganger. Dessuten er dette produktet vakkert, fasjonabelt og lett å bære. Det løser ikke bare problemet med tradisjonelle, men kompenserer også manglene for ikke-slitestyrke og ikke-holdbare engangsbruk. I motsetning til vanlig plast, over tid de eldes, vil aldri vår skje slik!


Rask detalj

Produktnavn: Tykt bunn av PVC regnsko

Merke: Li Deming

Materiale: PVC

Skap: 20-fots skap med 27, 000 par eller så / 40-fots skap med 63, 000 par eller så

Farge: blå, rosa, kan tilpasses

Stil: ensfarget

Funksjoner: vanntett og sklisikker

Kodelengde lang bredde

M 26 CM 11 CM 20 CM

L 27 CM 11 CM 20 CM

XL 28 CM 11 CM 20 CM

Transparent shoe cover.jpgFAQ; Regnstøvdekselet gir temperament.

Det maritime idylliske turistområdet ligger ved inngangen til Pearl River Estuary vest i Shenzhen. Den første utviklingsfasen dekker et område på over 1. 7 millioner kvadratmeter med en investering på 596 millioner yuan. Det er søyleindustrien i turisme i det vestlige Shenzhen. Hele parken i den idylliske hagen er delt inn i det Jitang pastorale naturskjønne stedet, det gyldne år naturskjønne stedet, badelandets naturskjønne sted, vannmarkedet naturskjønne stedet, den økologiske sivilisasjonshallen, den grønne skulpturgruppen, den etterligne økologiske resort, den feriestedområde med trehus, det idylliske jungelområdet og det økologiske produksjonsområdet. Temaområdene med forskjellige kjennetegn dekker de forskjellige former for reiselivsbehov som turisme, fritid og ferie, utdanningsdemonstrasjon, og tilpasser seg behovene til turister i forskjellige aldre og kulturelle nivåer. Som en storstilt park med temaet øko-turisme, er den idylliske hagen basert på dens unike naturlandskap, og den viser naturens skjønnhet mens den 1. 7 kvadratmeter med fantastisk fart , rik konnotasjon, variert layout og sjarmerende landskap. Kilometres langs stranden ble til en fantastisk verden av eventyrland.

Naturskjønn spesiell diett:

Hodet på Pearl River-elvemunningen er et gulhudet hode og en hoppende fisk med øm smak; de berømte Shajing østers, krabber, smørkrabber, reker, tilapia og en rekke ville grønnsaker dyrket av havet; I det unike våningshuset kan du også smake håndkurert tofu, steinmalt sesampasta og hjemmebrygget risvin.

Den idylliske turismen på sjøen er i et regnfullt område når det gjelder turisme. Husk å ta med din egen vanntette regnfrakk og vanntett skodeksel.

Fordi været er foranderlig, ser jeg på den klare himmelen med et øyeblikk, og det regner kraftig med et øyeblikk. Shenzhen Lide Ming regnfrakk er billig og stilig, og det påvirker ikke 0010010 # 39; det påvirker ikke verdien av kroppen, men den øker også sitt eget temperament og blir en motetrend.

Hot Tags: regntrekk til sko, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, engros, tilpasset

Forespørsel

You Might Also Like