Regnskoomslag

Regnskoomslag

Regntette skodeksler er et must-ha for kontorarbeidere. Kontorarbeidere bærer high-end skinnsko, og de er mer deprimerte når de møter regnfulle dager. Vi er regnskodekker Kina leverandør. Vi har vært i regnsko dekker 12 år, oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi leverer også konsert PE regnfrakk.
Chat nå

Produktdetaljer

Produktnavn: Tykket bunn PVC-regnskodeksel

Merke: Li Deming

Materiale: PVC

Skap: 20-fots skap med 27.000 par eller så

40-fots skap med 63.000 par eller så

Farge: blå, rosa, tilpasses

Stil: solid farge

Funksjoner: vanntett og glidende

Voksen regntett skodeksel

Kode lengde lang bredde

M 26CM 11CM 20CM

L 27CM 11CM 20CM

XL 28CM 11CM 20CM


Women's rain boots.jpg

Transparent shoe cover.jpg

外贸站.jpg外贸站图片.jpg


FAQ: Fenghuangshan Historical and Cultural Tourism Zone ligger i øst for Da Mao Mountain, Fuyong Street. Den har rike historiske og kulturelle ressurser som Wen Tianxiang gjerninger, Fengyan Ancient Temple, Longwang Ancient Temple og Fenghuang Ancient Village.

A. Phoenix Mountain Forest Park

Fenghuangshan Forest Park ligger i den østlige delen av Phoenix Mountain Range. Det er 378 meter over havet og har et kvadratområde på 29,7 kvadratkilometer. Det er kjent som "Fengshan Fushui Fuying Land". Det naturskjønne stedet består av tre deler: Yamashita-pagoden Shengjing-distriktet, Shanzhong Ancient Temple Scenic Area og Peak Night Xiasheng Scenic Area.

Den gamle tempel naturskjønne stedet er den viktigste delen av Fenghuang Mountain Scenic Area. Det er bygget på det gamle tempelet til Feng Dian, som ble bygget i de tidlige årene av Yuan-dynastiet. Den er utstyrt med mange naturskjønne steder, som nettflasken, Phoenix Cave og Changshou Xianjing. Og så videre. Kveldslandskapet i Shengjing består av naturlige fascinerende steder som Wanmu Cave, Shirwiao Lake, Griffin Boulder og Qiqi Stone.

Det gamle tempelet i Fenghuang er fullt av røkelse, og det er sagt at det ble bygget av Sun Yinglin, helten av Song-dynastiet mot gullhelten Wen Tianxiang. Den har en historie på over 600 år. Wen Tianxiang Memorial Hall og Yinglin Pavilion ligger i templet for å feire vismennene til Wenshi.

B. Phoenix Tower

Bygget i Qing Jiaqing og Daoguang årene (1796-1850) ble Tianxia-fellesskapet Wen Tianxiang senere minnet av Wen Tianxiang-brødrene og Deng Jinshi, den menneskelige figuren i Wen Clan "åpne teksten", så den berømte Wenta, også kjent som Phoenix Tower eller Fengshui Tower.

C. Fenghuang Ancient Village

Fenghuang Village ble bygget for mer enn 200 år siden. Landsbyen ble bygd av etterkommerne av Wen Tianxiang. Det totale arealet av den gamle landsbyen er ca 18.000 kvadratmeter. Den tilhører Lingnan Guangfu-stil og har mer enn 60 gamle bygninger, inkludert Ming og Qing-dynastiene. Templer, boliger, hus, osv. Nå er det en kulturell gjenstands beskyttelsesenhet på bynivå.

Phoenix Mountain Tourism er i et regnfullt område, når det gjelder turisme. Vær så snill å ta med din egen vanntette regnfrakk og vanntett skodeksel.

Fordi været er foranderlig, ser jeg på den klare himmelen med et blikk, og det regner tungt i et øye. Shenzhen Lide Ming raincoat er billig og stilig, og det påvirker ikke kroppens verdi, men det øker også sitt temperament og blir en mote trend.


Forespørsel