Vanntette Polyester Skovertrekk

vanntett polyester sko dekker Vi er produsenten av vanntette polyester sko dekker Shenzhen, Vi har vært i sko dekker 12 år gammel, oppnådd en rekke teknologi patenter, vi forventer å bli din langsiktige partner i Kina. Produktkategori: Skovertrekk. Eksport: ja Merke: ...
Chat nå

Produktdetaljer

vanntette polyester sko deksler

Vi er produsenten av vanntette polyester sko deksler Shenzhen, Vi har vært i sko dekker 12 år gammel, oppnådd en rekke teknologi patenter, vi forventer å bli din langsiktige partner i Kina.

Produktkategori: Skovertrekk.

Eksport: Ja

Merke: Lideming

Vare nr: H - 005

Eksport: Ja

Opprinnelse: Shenzhen, Kina.

Emballasjemengde: 100

Fargen rød


image002.gif

image004.gif

image006.gif

image008.gif


Spesielt punkt: Dette produktet er laget av polyester + PVC lim, som er lett å bære, lett å bære, lett å rengjøre, rent vann, kan brukes i lang tid, ikke engangsprodukter, vakker og grasiøs. Den brukes hovedsakelig for støvtett leire, vanntett og gjenbrukbart. Det kan brukes til å beskytte skohuset i våte og skitne klær.

Og er egnet for de gamle bygningene, forskningsinstitusjonene, medisinske enheter, hotell- og familiebeskyttelsesområdet og for å hindre forurensning på bakken, og produktet er vakkert mote, lett å bære, løse de tradisjonelle overskuddene, er det vanskelig å løse problemet. å bære, og gjøre opp for mangelen på engangs sko dekker ikke slitesterk, holdbar


image009.jpg

image011.jpg


FAQ:

Spørsmål 1: er engangs PE sko dekker godt eller vanntett polyester sko dekker godt?
Svar: Vanntette polyesterskodeksler er gode. Jeg har ikke brukt et miljøvennlig materiale med lavt karbonfarge og har elastikk og stoffer, som også kan brukes flere ganger. Det jeg brukte er et plastmateriale. Jeg hadde på seg under en klasse, jeg gjorde ikke mer i bevegelse. Men etter klassen ble det ødelagt, og det var en dårlig. Selv om det ikke er helt dårlig, kan det ikke lenger brukes.

Spørsmål 2: Jeg dro for å se huset med vennene mine på lørdag. Det var en ny bygning, men vi trengte alle å ha på seg vanntette polyesterskodeksler når vi gikk inn i huset. Hva er grunnen?
Eiendom pleier å forberede noen vanntette polyesterskodeksler, trykt med eget firmas LOGO, slik at folk som ser på husene, kan bruke det på en god måte. For det meste, fordi huset bare er reparert, hvis vi bærer sko direkte inn i rommet, så vil vi bringe noe av støvet fra vår såle. Ellers er det mange kunder i prøvelokalet hver dag, legger på vanntette polyesterskodeksler, huset vil være rent mye, og rengjøringsarbeidet er naturlig, trenger ikke så hardt arbeid.
Det andre er at noen hus er trehus. Vi har vanntette polyesterskodeksler for å unngå å få blomster på gulvet. Skoomslaget til eiendomsprosjektet, det meste er å vedta vanntette polyesterskodeksler. Sammenlignet med engangs plastskodeksler, er vanntette polyesterskodeksler slitesterke, slitesterke og mer miljøvennlige. De kan også brukes flere ganger og maskinvaskbar.
Kostnaden for å bruke et stort antall sko i lang tid er også sterkt redusert, så det er også blitt ønsket velkommen av et stort antall eiendomsbedrifter.Forespørsel