Vanntette skoomslag

Vanntette skoomslag

nødvendig for utendørs reiser, regnfulle dager kan gjenbrukes mange ganger, ikke lett å bryte. Funksjoner: Kompakt og lett å bære, det er et must-have-element for sommer og regnvær. Vi er PVC-barnemote regnfrakkeleverandør. Vi har vært i de vanntette skostørrelsene 12 år, oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi leverer også konsert PE regnfrakk.
Chat nå

Produktdetaljer

Størrelse, bunnlengde, rørhøyde, anbefalt skostørrelse

M 27CM 21CM 35 kode, 36 kode slitasje M kode

L 28CM 21CM 37 kode, 38 kode slitasje L kode

XL 28.5CM 21CM 38 kode, 39 kode slitasje XL kode

XXL 30CM 21CM 39 kode, 40 kode slitasje XXL kode

Merknader: Vennligst bestill etter størrelsen på skoene dine.

Merke: Li Deming

Varenr .: H-905

Materiale: PVC

Skap: 20-fots skap med 27.000 par eller så

40-fots skap med 63.000 par eller så

Farge klassifisering: Mellomrør / blå, rosa, svart, gjennomsiktig

Størrelse: ML XL XXL

Bruttovikt: 0,22 kg

Måleenhet: dobbelt

Bruk: nødvendig for utendørs reiser, regnfulle dager kan gjenbrukes mange ganger, ikke lett å bryte

Funksjoner: Kompakt og lett å bære, det er et must-ha element for sommer og regnvær.
Vanlige spørsmål: Regnsikre skoomslag selger godt og øker innbyggernes inntekt

Etter å ha jobbet i IT-bransjen og stod i gaten ble Lv Yunxiao, en ung mann fra Hongtan Village i Quanbo Town, Guangfeng District, Shangrao City, tilbake til hjembyen for å sette opp et foredlingsfirma. Etter 8 års hardt arbeid har han mer enn 100 ansatte og mer enn 200 maskiner. Årlig omsetning overstiger ti millioner.

Etter å ha blitt uteksaminert i 2000 begynte Lu Yunxiao å jobbe med datateknologi vedlikehold. I begynnelsen av 2010 satte han opp en stall i Nanchang Night Market. I april samme år, da han kjørte på en elektrisk bil, opplevde han tungt regn og føttene hans var gjennomvåt med våte og kalde bein. Han kom opp med ideen om å selge regntette skodeksler. Lu Yunxiao bestilte umiddelbart en ordre med et selskap, bestilte 2000 stykker regnsikre skostrekk, og satte varene inn i grossistmarkedet. I regntiden viste salg av varer at han fikk se stor etterspørsel etter markedet. Derfor besluttet Lv Yunxiao å engasjere seg i produksjon av regntette sko dekker, med titusenvis av yuan for å starte fondet, og returnerte til hjembyen for å etablere et foredlingsfirma - Shangrao City Juyu Rain Products Co., Ltd.

"I begynnelsen var det tre feil:" teknologi, huk og salg. " Når man snakket om vanskeligheter i de tidlige dagene av ventureet, var Lu Yunxiao ganske emosjonell. Mangel på teknologi, høyt betalende folk å undervise; mangel på mennesker, han selger, design, drivere, bærere, skulder til skulder; mangel på salg, gå til landet for å selge på ett sted, men produktsalg har vært lunken. I 2011 steg e-handel i Guangfeng-distriktet, og han satte produktene på Internett. Kombinasjonen av online og offline har gradvis utvidet salgsmarkedet, og ordrer har gradvis økt. Inntil 300.000 bestillinger er mottatt i en måned.

Lv Yunxiao deltar også regelmessig i ulike forretningsopplæringer, forstår markedets tilbakemelding, og forbedrer kontinuerlig fra praktiske, komfort og farger av produktene. Nå har mer enn 30 typer produkter blitt lansert, og salgskanaler blir bredere og bredere. Ikke bare det, han vendte øynene til utenlandske markeder, lærte fremmed språk med sin kone, og stolte på e-handel for å gjøre utenrikshandel salg. I 2017 eksporteres produktene til Argentina.

"Takket være dette behandlingsfirmaet var jeg i stand til å finne en jobb rett utenfor døren." Mann av Hongtan Village Yang Shaoju led av leverkreft og mistet sitt arbeid. I år, etter jobbtreningen, gikk 47 år gammel Yang Shaoju til jobb i Lv Yunxios prosesseringsvirksomhet, med en månedslønn på 3.000 yuan, noe som økte familiens fattigdom. I likhet med Yang Shaoju har alle fattige husholdninger i selskapet fått opplæring før opplæring, for eksempel produktproduksjon og kvalitetskontroll.

Start en bedrift og bli rik. I dag arbeider mer enn 150 landsbygdsoverskuddsarbeidere i Lv Yunxios prosesseringsvirksomhet, med en gjennomsnittlig årslønn på over 30.000 yuan.


Forespørsel