Kvinners høye hældeksel

Kvinners høye hældeksel

i henhold til materialet. Friksjonskoeffisienten til forskjellige materialer er forskjellig. For å forhindre at skoene glir med vann, prøv å bære et skostrekk med høy glidebestandighet. Vi er kvinner høye hæl dekke Kina leverandør. Vi har vært i Women's high heel cover 12 år gammel, oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi leverer også konsert PE regnfrakk.

Produktdetaljer

Produktnavn: Kvinner PVC Justerbar Medium Tube High Heel Regntett Skovertrekk

Farge: trykt rød, trykt blå

Skap: 20-fots skap med 27.000 par eller så

40-fots skap med 63.000 par eller så

Materiale: Pearl film PVC + glatt stripe bølge bunn)

Størrelse: som følger

Størrelse ML XL

Skostørrelse 35-36 37-38 39-40 41-42

Egenskaper:

1). Lett å utføre på regnfulle dager

2). Tørk av og legg den i posen etter bruk, lett å samle inn

3). Ny design, ergonomisk

4). Velg riktig størrelse for bruk, ikke for strekk

Skoomslag utvalg ferdigheter:

Først, ifølge skoen typen. Høyhælte sko er et must for moderne damer. På grunn av skinnskoene i en viss høyde, når du velger skostrekk, for å tilpasse seg sålenes struktur, unngå valg av flate skodeksler, prøv å velge vanntett med høyhæledesign. Sko dekker, slik at selv i de regnfulle dagene, kan du gjerne ha på deg dine favoritthælede sko.

For det andre, ifølge materialet. Friksjonskoeffisienten til forskjellige materialer er forskjellig. For å forhindre at skoene glir med vann, prøv å bære et skostrekk med høy glidebestandighet. Samtidig kan noen servietter plasseres mellom sålen og skodekselet for å hindre indre glidning.


Vanlige spørsmål: Lokalbefolkningen i Longjin Stone Tower kalles også Huatagong. Det er et feng shui tårn som brukes av gamle mennesker for vann. Hele tårnet er ikke høyt, den eneste etasjens firkantede tårnkropp, den firkantede bambushjørnekolonnen må sitte på bunnen, og toppen er toppen av tårnet. Forsiden av tårnet er en preget halv lengde Buddha statue. De to sidene er gravert med hendene sammen, sverdet er fjernet fra demonbildet, og de buddhistiske skrifter staves på baksiden, og ordene "Jia Ding Geng Chen Li Shi" er gravert på baksiden.

Den gamle byen Shajing i Nord-Shenzhen er en gammel kulturby med en velstående økonomi. De gamle bygningene som er bevart i byen, omfatter store hus, fort, forfedre, private hus, templer, tårn og gamle tårn. De er veldig rike på arkitektoniske grupper. Blant så mange gamle bygninger er den viktigste en steintårnet. Selv om tårnet ikke er for stort, reflekterer utskjæringene på tårnet mange buddhistiske trekk. Tårnet ble bygget i det 13. året av Jiading i Southern Song Dynasty (1220) og har en historie på 800 år.

Dette Longjin-steintårnet ble bygget i et smug i den nordlige delen av byen. Stentårnet er firkantet og er ca 1,8 meter høyt. De fire hjørnene på plattformen er gravert med lotuskolonne og inngangsdøren er gravert på forsiden. Tårnkroppen er også firkantet, med en dypere plakett på sørsiden og en halv lengde av Buddha-statuen. Fra gesturen er det "klype og strekke tre". Denne gesturen er den fantastiske lyden. Fantastisk Bodhisattva kom til Lingbi Mountain. På den tiden regnet det, og det var sju skatter lotuser. Samtidig var det hundrevis av musikksang. Han brukte 100.000 slags musikk for å gi lyden av mystisk lyd. Hvis du forklarte det fra Fahua Sutra, er det også veldig likt. På østsiden av tårnet, på den øvre delen, gjør fortsatt nudler, holder et langt sverd i en hånd midt i knebøyet, kalles dette sverdet "Hui Jian", som kan ødelegge alle problemer og har stor makt.

Toppen av tårnet er laget av fire bakker med vann, bjelkene er flate og rette, og underarmene er blandet, det vil si de brannfaste flåte av gamle bygninger. Spire er lukket med en perle. Formen og graveringen av dette steintårnet er veldig rik, som nevnt ovenfor. Det er mange pottdørstiler på sokkelen og tårnkroppen, og noen er litt modifisert. Det er et mønster som ofte brukes i buddhismen.

Fra nordlige og sørlige dynastier til Ming og Qing-dynastiene ble det mye brukt på steintårn og bygninger. I tillegg er det "blandet". Dette er en forenklet tilnærming og en måte å gjøre nedre delen av skorpionen på. Faktisk er det en slags brannmider. I den korte perioden på 150 år i den sydlige sangdynastikken kunne det bygges et torg i steinhullet. Såvidt vi vet, i tillegg til skattkurven og det sømløse tårnet, ligger det i et etasjes tårn. eksempel.

Ifølge "Xin'an County" i Qing Jiaqing-perioden, bygde saltambassadøren til Jiading-perioden i den sørlige sang-dynastiet en bro på elven i Shajing Village. På dagen for ferdiggjøring av broen var elva turbulent, som om draken slitt, så Longjin, som ble bygget ved elva, ble bygget. Stein tårn. Tårnet er laget av grov sandstein, og tårnet har en lengde og bredde på bare 0,44 meter og en høyde på 0,6 meter. Det er preget halv lengde Buddha statuer på tårnet, og de førtito ordene som allerede er uskarpe. Eksperter har fastslått at Longjin Stone Tower har en høy historisk, kunstnerisk og kulturell verdi, og er et veletablert bevis på den lange historien til Shenzhen og Shajing. I juni 2000 annonserte Shajings byregering at Longjin Stone Tower var en kulturell gjenstands beskyttelsesenhet på bynivå. I 2004 ble det kunngjort av Baoan District People's Government som en distriktsnivå kulturell relikvier beskyttelse enhet.

Longjin Stone Tower Tourism er i et regnfullt område når det gjelder turisme. Vær så snill å ta med din egen vanntette regnfrakk og vanntett skodeksel. Fordi været er foranderlig, ser jeg på den klare himmelen med et blikk, og det regner tungt i et øye. Shenzhen Lide Ming raincoat er billig og stilig, og det påvirker ikke kroppens verdi, men det øker også sitt temperament og blir en mote trend. (kvinner høye hæler)Hot Tags: Women High Heel Cover, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, engros, tilpasset

Forespørsel

You Might Also Like