Damestøvler

Damestøvler

Vårt firma produserer alle typer plastprodukter. Det er ferdige prøver, og vi kan også designe og produsere i henhold til kundenes prøver. Rimelig pris, din tilfredshet, vår jakten! Kvalitetssikring, kvalitetsservice! Det anbefales å kontakte selgeren for detaljer, du ...
Chat nå

Produktdetaljer

Vårt firma produserer alle typer plastprodukter. Det er ferdige prøver, og vi kan også designe og produsere i henhold til kundenes prøver. Rimelig pris, din tilfredshet, vår jakten! Kvalitetssikring, kvalitetsservice! Det anbefales å kontakte selgeren for detaljer, du kan ringe for å diskutere.


Mote pvc gjennomsiktig sko cover.jpg外贸 站 图片 .jpg


Ofte stilte spørsmål: Dames regnstøvler holder tritt med tidenes utvikling

Kvinner regnstøvler ble med: Før reformen og åpningen, har den lenge vært begrenset av faktorer som produksjonsteknologi og tekstiler. Damestøvler har endelig bodd på opprinnelige grunnlag, og det er vanskelig å bryte igjennom, spesielt etter at skinnskoens produksjonsprosess går inn i Kina, kvinners sko. Markedet for settet har hatt en dødelig innvirkning. Fordi skoene er fasjonable i stildesign, holde tritt med tidens trend, og tilrettelegge for det akselererte tempoet i livet i dag, grep de raskt markedet for kvinners regnstøvler.

Etter reformen og åpningen har skobutikkforetakene som er representert av det gamle Beijing-merkevaren, gjort en anstrengende innsats og fast bestemt på å gjenopplive den nasjonale industrien til kvinners regnsko. Mens de opprettholde de opprinnelige kvinners regnstøvler, begynte de aktivt å utforske nye produksjons teknikker og bruk av nye stoffer i produksjon av klutsko og oppnådde gode resultater. Det finnes dusinvis av produksjonsteknikker for kvinners regnstøvler, og det er hundrevis av stoffer. Utviklingen og utformingen av stiler har også begynt å ta ledelsen i tider. Til utvikling av sports- og fritidsko, er kvinners regnstøvler ikke lenger i den opprinnelige forstanden til tradisjonelle klutsko, den har utviklet seg til en stor klutskofamilie, oppstart, utvikling og innovasjon av vår kinesiske kultur.

Gjenkjenne at kvinners regnstøvler har stått fast på grunnlaget for tusen lag og broderier i lang tid, slik at forbrukerne alltid holder seg i "klut" -forståelsen, i dag har kvinners regnstøvler brutt seg gjennom den tradisjonelle fastholdelsen, til sport og fritid Og moteutvikling, med variasjon og stil i stil, er klutsko ikke bare bare kjærlighet til middelaldrende og eldre mennesker, og til og med mange unge som forfølger individualitet og naturlig uttrykk også liker klutsko, de store klutskoene som kan ses på markedet. Varemerker har mushroomed.

Kvinners regn støvler er ikke bare i de tradisjonelle verkstedene med håndbunnede bunner, men også kalt industriell produksjon. I dag er kvinners regnstøvler mye brukt i disse tre produksjonsprosessene, og de tilfredsstiller også markedet forbrukere i størst grad. kreve.

Den første prosessgummi vulkaniseringsprosessen, som først ble brukt i hjemmesko, brukes nå i mellomstore og gamle alderen kvinners regnstøvler. Sålen er gummi-skummet dobbel-farge såle. Hovedfunksjonen er slitesterk slitestyrke, som hovedsakelig brukes til eldre sko og barnesko. klut sko.

Den andre prosessen sprøytestøping prosessen er injeksjon molding prosessen. Sålen i prosessen er hovedsakelig brukt for polyuretanmaterialer, og damesko-dekslene er laget lette og deformeres ikke ved lave temperaturer.

Den tredje prosessen er cold-bonding prosessen som først ble brukt på skinnsko. Innføringen av denne typen håndverk har gjort kvinners skopjede forandring fra den gamle jorden, den enkle produktstilen til den fasjonable og vakre romanen. Endringen av sålen gjør damens skodeksel vakker, behagelig og sunn.

Kort sagt, kvinners regn støvler er basert på tusenvis av lag og håndverk broderi, og produktene forbedret av ulike teknikker har blitt elsket av forbrukerne overalt. Dames skodekkeindustrien utvikler seg raskt.

Utviklingen av kvinners regnstøvler er ikke lenger en gammeldags tradisjonell klutsko. I dag har kombinasjonen av skinnsko og moderne design dannet den perfekte kombinasjonen av klassisk og moderne mote! Det er allerede en serie helsesko for Beijing sko på markedet. Kyoto-stilen bringer også sammen åtte store skikker: Miaoxiang-stil, Yunnan-skikker, Tujia-skikker, tibetansk skikker, vestlig toll, ørkenskikker, greskogskollisjon og skikker utenfor de åtte flaggene.

Fra arv og arv av historie og kultur må vi utvikle tradisjonell kultur; fra humaniora, vil denne retro skjønnheten uunngåelig danne en ny mote; Fra det økonomiske synspunkt vil det danne den nasjonale økonomiske søylen.


Forespørsel