Kvinner Vanntett Skovertrekk

Kvinner Vanntett Skovertrekk

Vi er kvinners vanntette sko dekke Kina Grossister. Vi har profesjonell teknisk team og avansert produksjonsutstyr for å sikre at kvaliteten på produktene og tjenestene. Vi leverer også gjennomsiktig regnfrakk.

Produktdetaljer

produktbeskrivelse

Produktmerke: Li Deming

Produktnummer: H-1105

Produktmateriale: PVC

Produkt høyde: 19cm

Skap: 20-fots skap med 27.000 par eller så

40-fots skap med 63.000 par eller så

Produktets opprinnelse: Shenzhen

Produktkode: SML

Produktemballasje: Uavhengig emballasje

Enten det kan tilpasses: du kan

Er det mulig å skrive ut LOGO: JaHvordan kan jeg mangle regnskodekselet når jeg spiller på Guanlan trykkeri på en regnfull dag?

Ca. 3 kilometer nord for Guanlan Busstasjon er Niuhu-fellesskapet i Guanlan Street, Longhua District. I samfunnet er det en stille og raffinert originalutskrift, kjent som "Printing Village".

Guanlan Print Village er en rolig Hakka gammel landsby med en historie om hundrevis av år. Her er hjembyen til den berømte printmaker Chen Yanqiao, som nå er blitt en utskriftstakerbransjen, og har samlet mange utøvere i trykkeribransjen.

The printmaking landsbyen opprettholder i utgangspunktet den opprinnelige økologiske landlige stilen, med en sterk kulturell atmosfære og kunstnerisk atmosfære. Den typiske Hakka-stilens rekkehusform er bygget av fjell og elver. Dammer, gamle brønner, forfedre og tårn er antikke. Landsbyen er omgitt av høye trær, og subtropiske planter som kokosnøtt, mangotrær og eukalyptustrær er forbundet. Det er ikke mange som bor i landsbyen. Det er bare noen trykkerier og små butikker. Den generelle atmosfæren er fredelig og fredelig, og det er også et bra sted å skisse.

Da da Tiangong ikke gjorde skjønnhet, da du nyter naturen, regnet det plutselig. Hva skal du gjøre med dette? Hvordan velge? Som alle andre, hva er alternativene under taket? Det er vanskelig å få en god tid til å reise. Faktisk, i regnet, har Guanlan utskrifter også en sjarm. Det er imidlertid veldig beklagelig å være begrenset til et bestemt sted og å se andre vakre omgivelser.


Mote regn støvler og regnfrakker kan hjelpe deg med å løse problemet med å ikke være i stand til å spille fritt på regnfulle dager. En 360 graders regnbeskyttet skodeksel beskytter skodekselet mot regn. EVA materiale mote regnjakke, pustende, ikke stikker til omsorg for deg. Når du spiller i regnet og nyter skjønnheten, har du blitt et landskap i andres øyne, og også kle på en drøm om andre.


Hot Tags: kvinners vanntett sko dekke, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, engros, tilpasset

Forespørsel

You Might Also Like